Vauvan aloituspakkaus koot 56

Kirjoita kommentti.

Tuote nro: 5230-186-002

Pehmeät ja turvalliset tuotteet vastasyntyneelle.
Lahjapakkaus tulee vauvan aloituspakkauksen mukana.
100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä

Nordic Ecolabel

48,99 € 64.97 €
Sis. ALV:n
Säästät -25 %

  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus


  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus

Tuotetiedot

Joutsenmerkityt ja ekologiset tuotteet vauvalle

Tämä aloituspakkaus sisältää kaikki välttämättömät vaatteet vastasyntyneelle – leggingsit, kietaisubodyn, aluspaidan ja saippuan. Aloituspakkaus on täydellinen lahjaksi tuoreelle äidille tai sinulle, joka olet raskaana ja haluat varmistaa, että sinulla on kaikki tarvittavat vaatteet valmiina uutta tulokasta varten. Tämä paketti sisältää ihoystävällisiä tuotteita, joita voit käyttää hyvällä omallatunnolla vauvan herkkää ihoa vasten.

Huomioithan, ettet voi käyttää alennuskoodia tämän vauvan aloituspakkauksen ostoksen yhteydessä.

Värit: Luonnonvärinen

Kankaan tiheys: 190 gr/m2

Materiaali: 100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä

Koot: 56

Käyttötarkoitus: Alusvaatteet

Erityistä juuri tässä tuotteessa:Kaikki aloituspakkauksen tuotteet on valmistettu ekologisesta ja Joutsenmerkitystä villasta, joka on värjätty omalla tanskalaisella värjäämöllämme. Värjäämöllä emme käytä lainkaan haitallisia kemikaaleja tai raskasmetalleja, ja jätevetemme raskasmetallilukemat jäävät juomavedelle asetettujen raja-arvojen alapuolelle.

Sopii hyvin: Aloituspakkaus on täydellinen lahjaksi tai sinulle, joka olet itse raskaana. Se sisältää tärkeimmät ja tarpeellisimmat vaatteet juuri vastasyntyneelle, vuodenajasta tai sukupuolesta riippumatta. Tuotteet ovat erityisen turvallisia ja ihoystävällisiä, ja lisäksi villa auttaa vauvaa säilyttämään miellyttävän kehon lämpötilan niin kylmällä kuin lämpimällä säällä.

Hoito- ja pesuohjeet merinovillalle:

Villatuote on konepestävä, kunhan käytät 30 asteista villanpesuohjelmaa ja villalle tarkoitettua villanpesuainetta.

Villaa voi pestä myös käsin, mutta tällöin sitä ei saa jättää valuvan märäksi, vaan ylimääräinen vesi on puristettava pois.

Jotta villavaatteesi säilyvät hyvänä, pese ne käytön jälkeen siten, että niillä on aikaa kuivua kunnolla. Pesun jälkeen vaatteet voi pakata ilmatiiviiseen pussiin ja pimeään tilaan pitkäaikaisempaa säilytystä varten.

Laatukuvaus


 

  

Ekologinen merinovillamme

Ekologinen merinovillamme on sinulle, joka haluat mahdollisimman puhtaan ja ympäristöystävällisen villalaadun. Tämän laadun tunnistat pienestä "ECO"-merkistä. Villa käsitellään ja värjätään ympäristöystävällisessä värjäämössämme Tanskassa. Siellä se on käynyt läpi 16-tuntisen entsyymikäsittelyn, jossa kutittava ominaisuus on varovasti poistettu. Käsittely tekee villasta ihanan pehmeän. Villakuitu on raakaa, tai toisin sanoen käsittelemätöntä ja näin voidaan myös säilyttää villan luonnolliset ominaisuudet eristää, sitoa kosteutta ja suojata hikoilulta.

Käytetty neulostekniikka on 1/1 rib-neulos, mikä tarkoittaa, että kangas on hyvin joustava ja venyy sopivasti käytössä. Silti vaatteet säilyttävät muotonsa pesussa. Lisäksi tätä villalaatua on saatavilla myös leveänä rib-neuloksena (8/1), joka antaa kankaalle kauniin eläväisen rakenteen.

Ekomerinovillan pesussa on noudatettava tarkoin ohjeita – muutoin villa menee käyttökelvottomaksi. Ekologiset merinovillavaatteet on pestävä 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.
Lue lisää... Käytetty neulostekniikka on 1/1 rib-neulos, mikä tarkoittaa, että kangas on hyvin joustava ja venyy sopivasti käytössä. Silti vaatteet säilyttävät muotonsa pesussa. Lisäksi tätä villalaatua on saatavilla myös leveänä rib-neuloksena (8/1), joka antaa kankaalle kauniin eläväisen rakenteen.

Ekomerinovillan pesussa on noudatettava tarkoin ohjeita – muutoin villa menee käyttökelvottomaksi. Ekologiset merinovillavaatteet on pestävä 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.

 

Mittataulukko

 

VAUVAT MITTATAULUKKO

Koko Ikä
56 1-2 kuukautta
62 2-4 kuukautta
68 4-6 kuukautta
74 6-9 kuukautta
80 9-12 kuukautta
86 12-18 kuukautta
92 2 vuotta
98 3 vuotta

Pidä hyvää huolta villa-alusvaatteistasi

Kirjoita arvostelu

Kirjoita kommentti.

Etsitkö lahjaa?


Osta lahjakortti