Puuvilla-alusvaatteet

1 av 3
DILLINGin puuvillaiset alusvaatteet ovat erityisen pehmeitä ja miellyttäviä ihoa vasten. Ne on valmistettu korkealaatuisesta puuvillasta yhteistyössä tanskalaisen värjäämömme kanssa. Puuvilla-alusvaatteemme ovat läpikäyneet ympäristöystävällisen entsyymikäsittelyn, joka takaa sen, että niiden malli ja väri säilyvät hyvänä, eivätkä ne nukkaannu. Ne on myös valmistettu ilman haitallisia väriaineita ja kemikaaleja, joten niitä voivat käyttää huoletta myös herkkäihoiset ja allergiset henkilöt.

Suurin osa näistä tuotteistamme on ekologisia: tunnistat ne vihreästä "EKO"-merkistä

Hoito- ja pesuohje DILLINGin puuvilla-alusvaatteille: Takaamme, että tuote säilyttää värinsä ja mallinsa aina 60 asteen konepesuun asti. Puuvilla-alusvaatteemme voi myös kuivata kuivausrummussa.
Lue lisää
Puuvillaa on nykyään monissa vaatteissa. Suurin osa alusvaatteistakin on valmistettu puuvillasta. Mutta koska käytämme alusvaatteita suoraan herkkää ihoamme vasten, on erityisen tärkeää, että ne ovat laadukkaat.

Valikoimaamme on kuulunut puuvillaiset alusvaatteet jo vuodesta 1943 asti. Vuosien kokemuksemme ekologisesta puuvillasta on auttanut meitä kehittämään tuotetitamme jatkuvasti. Tänä päivänä puuvillamme on parasta mahdolista laatua. Pitkäkuituinen ekologinen puuvilla on sertifioitua ja täten myös sopivaa allergikoille. Pehmeä materiaali ja huolellisesti ommellut saumat tuntuvat miellyttäviltä iholla, minkä ansiosta ne sopivat myös iho-ongelmista kärsiville.

Entsyymikäsittelymme ansiosta pehmeä materiaali on myös hygieeninen ja puhdas, eikä sen pukemista ihoa vasten tarvitse epäröidä.

Ympäristöystävllisen entsyymikäsittelymme ansiosta tuotteemme myös säilyttävät värinsä ja mallinsa toistuvien pesukertojen jälkeenkin, kunhan vain noudatat pesuohjetta. Tuotteet voi pestä kaikissa lämpötiloissa aina 60 asteeseen asti, ja takaamme, että malli ja värit pysyvät hyvänä – myös useampien pesukertojen jälkeen. Rumpukuivauskaan ei ole vahingoksi ekologisille puuvillatuotteillemme.


Ekologisten puuvillatuotteidemme valikoima käsittää kaiken miesten, naisten ja lasten alushousuista t-paitoihin ja vauvojen alusvaatteisiin. Vaatteet ovat ajattomia ja sopivat kaikille ikäryhmille.