Ulkoiluvaatteet

Ekologinen
219,99 €
Musta
Ekologinen
219,99 €
Sininen
Ekologinen
149,99 €
Mariininsininen
Ekologinen
169,99 €
Kastanjanruskea
Ekologinen
129,99 €
Kastanjanruskea
Ekologinen
129,99 €
Vihertävä beige
131,99 €
219,99 €
Kuparinruskea
Ekologinen
129,99 €
Sininen
LOPPUUNMYYTY
katso lisätietoa napsauttamalla
Ekologinen
169,99 €
Beige meleerattu

Seikkailuihin, kaupunkielämään, vaellukseen tai vaikka työmatkalle – mallistomme on nyt laajentunut vastuullisesti valmistetuilla kevyillä takeilla.

Näissä takeissa voit astella suoraan kylmään säähän, ilman ylimääräistä painoa ja vapaana liikkumaan. Kestävä kehitys on ohjannut materiaalivalintojamme ja kierrätetty polyesteri, jota saadaan mm. vanhoista muovipulloista, on yksi päämateriaaleistamme. Näin olemme voineet vähentää uusiutumattomien raaka-aineiden käyttöä.

Hybriditakki on suunniteltu tarjoamaan hyvän liikkumisvapauden ja siksi hihoissa on käytetty joustavampaa materiaalia. Kuori on valmistettu 100-prosenttisesta kierrätetystä polyesteristä ja takin eristys on 82-prosenttisesti villaa. Näin voimme tarjota sinulle vastuullisesti valmistetun takin, joka on suunniteltu erilaisiin seikkailuihin, niin kaupunkiin kuin luonnonhelmaan. Takki sopii hyvin myös lisäeristykseksi vaikkapa sadetakin alle tai sisätiloihin.

Ulkoilutakki on vähän lämpimämpi, mutta silti kevyt kuin höyhen ja suunniteltu liikkeeseen. Päällinen on valmistettu 100-prosenttisesta kierrätetystä polyesteristä ja eristys on 82-prosenttisesti mulesing-vapaata villaa Sveitsin Alpeilta.

Get out there and explore!

Lue lisää