Store DILLING aluspaita - isot koot musta

Kirjoita kommentti.

Tuote nro: 7548-811-999

Ylelliset naisten alushousut pitsikuvioin, koot 48-54.
100 % ekologinen puuvilla

Nordic Ecolabel

12,74 € 16,99 €
Sis. ALV:n

Enää muutaman kappale varastossa - tilaa nyt!

Ole ystävällinen ja valitse vaihtoehto

  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus


  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus

Tuotetiedot

Store DILLING aluspaita - isot koot musta

Hyvin istuva ja miellyttävän tuntuinen naisten aluspaita. Materiaali korkealaatuista ekopuuvillaa, mikä tuntuu erityisen mukavalta ihoa vasten. Aluspaita on kestävää laatua ja säilyttää muotonsa ja värinsä toistuvissa pesuissa. Kaula-aukossa kaunis pitsikuvio.

Värit: Musta

Kankaan tiheys: 195 gr/m2

Materiaali: 100 % ekologinen puuvilla

Koot: 48, 50, 52, 54

Käyttötarkoitus: Alusvaatteet

Erityistä juuri tässä tuotteessa: Tämä puuvillainen naisten aluspaita on osa DILLINGin Isot Koot -sarjaa isokokoisille naisille. Se on valmistettu ilman haitallisia väriaineita tai kemikaaleja ja sopii sen vuoksi mainiosti herkkäihoisille ja allergisille naisille.

Sopii hyvin: Arjen luksusta. Tämä naisten aluspaita on yksinkertaisen mallinsa, hyvän istuvuutensa ja kestävän materiaalinsa ansiosta täydellinen lisä vaatekaappiisi. Yhdistä saman sarjan alushousujen kanssa.

Tuotteen sertifikaatit:

Kaikki DILLINGin hankkima villa ja -puuvilla on korkealaatuista ja ekologista.

Me DILLINGillä olemme valinneet pohjoismaisen ympäristömerkin, Joutsenmerkin, koska sillä on tiukimmat vaatimukset värjäys- ja käsittelyprosessille.

Löydät Joutsenmerkin sertifikaattimme täältä.

Tuotteidemme värjäysprosessissa ei käytetä haitallisia kemikaaleja tai raskasmetalleja.

Riippumaton testi värjäämömme jätevedestä osoittaa, että raskasmetallien määrä on alle juomavedelle asetetun raja-arvon.

 

Hoito- ja pesuohjeet puuvilla:

DILLING suosittelee, että noudatat aina tuotteen hoito-ohjelapun pesuohjeita.

TUOTANTOKETJUMe DILLINGillä välitämme koko tuotantoketjustamme ja haluamme, että toimintamme on läpinäkyvää, ja sinä tiedät tarkalleen, mitä puet ihoasi vasten. Tämä kuva näyttää matkan, jonka vaatteemme ovat kulkeneet, ennen kuin ne päätyvät sinun vaatekaappiisi. Lue LisääSpinned Designed Cutted Sewed
Wool

Spinned

Designed

Cutted

SewedLaatukuvaus


 

  

Ekologinen puuvilla

Ekologiset puuvilla-alusvaatteemme on valmistettu GOTS-sertifioidusta puuvillasta ja ne käsitellään Tanskassa omalla ympäristöystävällisellä Joutsenmerkityllä värjäämöllämme. Puuvillatuotteet ovat olleet valikoimassamme jo vuodesta 1943 lähtien. Niinpä tänä päivänä myytävien tuotteiden taustalta löytyy paljon hienosäätöä ja vuosien kokemus.

Pitkävartinen ekologinen puuvilla viljellään ilman torjunta-aineita ja hyönteismyrkkyjä, jolloin lopputuloksena on korkealaatuinen ja ympäristöystävällinen tuote. Kun tämä yhdistetään puhtaaseen värjäysprosessiin, voimme tarjota sinulle ainutlaatuisen turvallisen tuotteen, joka sopii niin herkkäihoisille kuin allergikoille.

Ympäristöystävällisen entsyymikäsittelyn ansiosta tuotteemme säilyttävät muotonsa ja värinsä myös toistuvissa pesuissa, tietysti pesuohjeita noudattaen.
Lue lisää... Pitkävartinen ekologinen puuvilla viljellään ilman torjunta-aineita ja hyönteismyrkkyjä, jolloin lopputuloksena on korkealaatuinen ja ympäristöystävällinen tuote. Kun tämä yhdistetään puhtaaseen värjäysprosessiin, voimme tarjota sinulle ainutlaatuisen turvallisen tuotteen, joka sopii niin herkkäihoisille kuin allergikoille.

Ympäristöystävällisen entsyymikäsittelyn ansiosta tuotteemme säilyttävät muotonsa ja värinsä myös toistuvissa pesuissa, tietysti pesuohjeita noudattaen.

 

Mittataulukko


TÄMÄN TUOTTEEN MITTATAULUKKO


Koko Pituus edestä/takaa
(CM)
48 78
50 80
52 82
54 84

Emme ilmoita tuotteen ympärysmittaa, koska materiaali on erittäin joustavaa ja mukautuu vartalon muotoon. Tasaisella pinnalla otetut ympärysmitat voisivat siten olla harhaanjohtavia. Sen sijaan voit valita sinulle sopivan koon alla olevan mittataulukon perusteella.TÄMÄN TUOTTEEN MITTATAULUKKO

 

NAISET MITTATAULUKKO

Koko Rinnanympärys
(cm)
Lantionympärys
(cm)
48 108-113 112-117
50 114-119 118-123
52 120-125 124-129
54 126-131 130-135


NAISET MITTATAULUKKO

Kirjoita arvostelu

Kirjoita kommentti.

Etsitkö lahjaa?


Osta lahjakortti