Pipo villafroteeta ruusunpunainen

Kirjoita kommentti.

Tuote nro: 9924-190-791

Villapipo pehmeää, ekologista merinovillafroteeta.
100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä

24,99 €
Sis. ALV:n

Enää muutaman kappale varastossa - tilaa nyt!

Ole ystävällinen ja valitse vaihtoehto

  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus


  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus

Tuotetiedot

Lämmin ja pehmeä pipo ekologista merinovillafroteeta

Tyylikäs villapipo on neulottu villafroteesta, joka on ulkopinnaltaan ihanan sileä ja sisältä miellyttävän pehmeä. Koska materiaali on villafroteeta, se on myös hieman paksumpaa kuin muut villalaatumme, mutta sitäkin paremmin se suojaa ulkona sinua tuulelta ja kylmyydeltä. Villan kyky sitoa kosteutta varmistaa, että pääsi pysyy lämpimänä ja kuivana.

Värit: Ruusunpunainen

Kankaan tiheys: 225 gr/m2

Materiaali: 100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä

Koot: ONE SIZE

Käyttötarkoitus: Pipo

Erityistä juuri tässä tuotteessa: Tämä villafroteinen pipo on käsitelty Joutsenmerkityllä värjäämöllämme, missä emme käytä lainkaan raskasmetalleja, haitallisia kemikaaleja tai Superwash-käsittelyä (kloorikäsittely). Näin voimme tarjota sinulle villapipon, joka on sekä iho- että ympäristöystävällinen ja sopii siksi myös täydellisesti ihoasi vasten.

Sopii hyvin: Päivittäiseen käyttöön kylmään vuodenaikaan. Villafroteinen pipo on hieman paksumpi ja lämpimämpi, kuin klassiset merinovillatuotteemme ja se sopiikin täydellisesti ulkokäyttöön kylminä kuukausina.

 

Hoito- ja pesuohjeet merinovillalle:

Villatuote on konepestävä, kunhan käytät 30 asteista villanpesuohjelmaa ja villalle tarkoitettua villanpesuainetta.

Villaa voi pestä myös käsin, mutta tällöin sitä ei saa jättää valuvan märäksi, vaan ylimääräinen vesi on puristettava pois.

Jotta villavaatteesi säilyvät hyvänä, pese ne käytön jälkeen siten, että niillä on aikaa kuivua kunnolla. Pesun jälkeen vaatteet voi pakata ilmatiiviiseen pussiin ja pimeään tilaan pitkäaikaisempaa säilytystä varten.

TUOTANTOKETJUMe DILLINGillä välitämme koko tuotantoketjustamme ja haluamme, että toimintamme on läpinäkyvää, ja sinä tiedät tarkalleen, mitä puet ihoasi vasten. Tämä kuva näyttää matkan, jonka vaatteemme ovat kulkeneet, ennen kuin ne päätyvät sinun vaatekaappiisi. Lue LisääSpinned Designed Cutted Sewed
Wool

Spinned

Designed

Cutted

SewedLaatukuvaus


 

 
 

EKOLOGINEN VILLAFROTEE

Villafroteemme on sinulle, joka haluat pehmeän ja paksun villalaadun. Villan laatu on ekologista, mutta neulostekniikka erottaa sen alkuperäisestä ekologisesta villasta. Kangas on neulottu froteeksi, joka antaa pehmeän ja pörröisen sisäpinnan, kun taas ulkopuolelta se on kauniin sileä. Villafrotee ei ole alusvaatteiden materiaali, vaan keskikerrasto kylmien päivien tai kesäöiden lämmikkeeksi.

Villafrotee on käynyt läpi "naturetexx plasma"-käsittelyn. Tämä plasmakäsittely tekee villasta todella pehmeän ja helposti pestävän. Villakuitu on raakaa, tai toisin sanoen käsittelemätöntä ja näin voidaan säilyttää villan luonnolliset ominaisuudet eristää, sitoa kosteutta ja suojata hikoilulta.

Suosittelemme, että villafroteiset vaatteet pestään 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.
Lue lisää...Villafrotee on käynyt läpi "naturetexx plasma"-käsittelyn. Tämä plasmakäsittely tekee villasta todella pehmeän ja helposti pestävän. Villakuitu on raakaa, tai toisin sanoen käsittelemätöntä ja näin voidaan säilyttää villan luonnolliset ominaisuudet eristää, sitoa kosteutta ja suojata hikoilulta.

Suosittelemme, että villafroteiset vaatteet pestään 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.

 

Kirjoita arvostelu

Kirjoita kommentti.

Etsitkö lahjaa?


Osta lahjakortti