Pipo villafroteeta musta

Kirjoita kommentti.

Tuote nro: 9924-190-999

Lämmin ja pehmeä pipo ekologista villafroteeta.
100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä

Ole ystävällinen ja valitse vaihtoehto

  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus


  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus

Tuotetiedot

Ihanan pehmeä pipo ekologista villafroteeta

Villafroteeneulottu pipo on eristävä ja pitää sinut lämpimänä ja kuivana, ja on myös miellyttävän pehmeä ja mukava käyttää. Pipossa on taitettu reuna korvien kohdalla, varmistaen, että viima ja kylmyys pysyvät loitolla. Pipo sopii erinomaisesti syksyyn ja talveen. Villan kutittava ominaisuus on poistettu 16-tuntisella hellävaraisella entsyymikäsittelyllä Joutsenmerkityllä värjäämöllämme Tanskassa. Käsittely tekee villasta erittäin pehmeän tuntuisen.

Värit: Musta

Kankaan tiheys: 225 gr/m2

Materiaali: 100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä

Koot: ONE SIZE

Käyttötarkoitus: Pipo

Erityistä juuri tässä tuotteessa: Villafroteinen pipo on käsitelty omalla Joutsenmerkityllä värjäämöllämme Tanskassa. Siellä emme käytä haitallisia kemikaaleja, raskasmetalleja tai Superwash-käsittelyä (kloorikäsittely). Siksi saat äärimmäisen turvallisen ja ihoystävällisen tuotteen.

Sopii hyvin: Arkeen - syksyllä ja talvella. Villafroteinen pipo on aavistuksen paksumpi ja lämpimämpi kuin muut klassiset merinovillatuotteemme, ja sopiikin siksi parhaiten ulkoiluun kylmään vuodenaikaan. Samalla kun pipo lämmittää se myös pitää sivut kuivana ja varmistaa ettei kylmä pääse yllättämään edes fyysisen aktiviteetin jälkeen.

 

Hoito- ja pesuohjeet merinovillalle:

Villatuote on konepestävä, kunhan käytät 30 asteista villanpesuohjelmaa ja villalle tarkoitettua villanpesuainetta.

Villaa voi pestä myös käsin, mutta tällöin sitä ei saa jättää valuvan märäksi, vaan ylimääräinen vesi on puristettava pois.

Jotta villavaatteesi säilyvät hyvänä, pese ne käytön jälkeen siten, että niillä on aikaa kuivua kunnolla. Pesun jälkeen vaatteet voi pakata ilmatiiviiseen pussiin ja pimeään tilaan pitkäaikaisempaa säilytystä varten.

TUOTANTOKETJUMe DILLINGillä välitämme koko tuotantoketjustamme ja haluamme, että toimintamme on läpinäkyvää, ja sinä tiedät tarkalleen, mitä puet ihoasi vasten. Tämä kuva näyttää matkan, jonka vaatteemme ovat kulkeneet, ennen kuin ne päätyvät sinun vaatekaappiisi. Lue LisääSpinned Designed Cutted Sewed
Wool

Spinned

Designed

Cutted

SewedLaatukuvaus


 

 
 

EKOLOGINEN VILLAFROTEE

Villafroteemme on sinulle, joka haluat pehmeän ja paksun villalaadun. Villan laatu on ekologista, mutta neulostekniikka erottaa sen alkuperäisestä ekologisesta villasta. Kangas on neulottu froteeksi, joka antaa pehmeän ja pörröisen sisäpinnan, kun taas ulkopuolelta se on kauniin sileä. Villafrotee ei ole alusvaatteiden materiaali, vaan keskikerrasto kylmien päivien tai kesäöiden lämmikkeeksi.

Villafrotee on käynyt läpi "naturetexx plasma"-käsittelyn. Tämä plasmakäsittely tekee villasta todella pehmeän ja helposti pestävän. Villakuitu on raakaa, tai toisin sanoen käsittelemätöntä ja näin voidaan säilyttää villan luonnolliset ominaisuudet eristää, sitoa kosteutta ja suojata hikoilulta.

Suosittelemme, että villafroteiset vaatteet pestään 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.
Lue lisää...Villafrotee on käynyt läpi "naturetexx plasma"-käsittelyn. Tämä plasmakäsittely tekee villasta todella pehmeän ja helposti pestävän. Villakuitu on raakaa, tai toisin sanoen käsittelemätöntä ja näin voidaan säilyttää villan luonnolliset ominaisuudet eristää, sitoa kosteutta ja suojata hikoilulta.

Suosittelemme, että villafroteiset vaatteet pestään 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.

 

Kirjoita arvostelu

Kirjoita kommentti.

Etsitkö lahjaa?


Osta lahjakortti