Pipo villafroteeta Tumma petrooli

Kirjoita kommentti.

Tuote nro: 9924-190-191

Pipo pehmeää ja ekologista merinovillaa.
100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä

Nordic Ecolabel

24,99 €
Sis. ALV:n

Ole ystävällinen ja valitse vaihtoehto

  Ilmainen toimitus Suomessa yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus


  Ilmainen toimitus Suomessa yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus

Tuotetiedot

Ihanan pehmeä pipo ekologista merinovillafroteeta

Hieno villapipo on neulottu villafroteesta, joka ulkopinnaltaan ihanan sileä ja sisältä miellyttävän pehmeä. Villan kyky sitoa kosteutta varmistaa, että pysyt lämpimänä ja kuivana. Koska materiaali on villafroteeta, se on myös hieman paksumpaa kuin muut villalaatumme, mutta sitäkin paremmin se suojaa ulkona sinua tuulelta ja kylmyydeltä.

Värit: Tumma petrooli

Kankaan tiheys: 225 gr/m2

Materiaali: 100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä

Koot: ONE SIZE

Käyttötarkoitus: Pipo

Erityistä juuri tässä tuotteessa: Ekologinen merinovilla on käsitelty omalla Joutsenmerkityllä värjäämöllämme, missä emme käytä lainkaan haitallisia kemikaaleja, raskasmetalleja tai Superwash-käsittelyä (kloorikäsittely). Näin voimme tarjota sinulle villapipon, joka on sekä iho- että ympäristöystävällinen ja sopii siksi myös täydellisesti ihoasi vasten.

Sopii hyvin: Päivittäiseen käyttöön kylmään vuodenaikaan. Villapipo on hieman paksumpi ja lämpimämpi, kuin klassiset merinovillatuotteemme ja se sopiikin täydellisesti ulkokäyttöön kylminä kuukausina.

Tuotteen sertifikaatit:

Kaikki DILLINGin ekologinen villa ja puuvilla on GOTS-sertifioitua. Tästä näet sertifikaatin.

Me DILLINGillä haluamme tuotteidemme olevan Joutsenmerkittyjä, sillä Joutsenmerkin vaatimukset väriaineille ja kemikaaleille ovat tiukemmat kuin GOTSilla.

GOTS sallii raskasmetallien ja väriaineiden käytön rajoitetusti, kun värjätään sinisellä, vihreällä tai turkoosilla.

Täältä löydät tietoa eri ympäristömerkeistä ja niiden kriteereistä: Opas ympäristömerkkiviidakkoon.

Laatukuvaus


 

 
 

EKOLOGINEN VILLAFROTEE

Villafroteemme on sinulle, joka haluat pehmeän ja paksun villalaadun. Villan laatu on ekologista, mutta neulostekniikka erottaa sen alkuperäisestä ekologisesta villasta. Kangas on neulottu froteeksi, joka antaa pehmeän ja pörröisen sisäpinnan, kun taas ulkopuolelta se on kauniin sileä. Villafrotee ei ole alusvaatteiden materiaali, vaan keskikerrasto kylmien päivien tai kesäöiden lämmikkeeksi.

Villafrotee on käynyt läpi "naturetexx plasma"-käsittelyn. Tämä plasmakäsittely tekee villasta todella pehmeän ja helposti pestävän. Villakuitu on raakaa, tai toisin sanoen käsittelemätöntä ja näin voidaan säilyttää villan luonnolliset ominaisuudet eristää, sitoa kosteutta ja suojata hikoilulta.

Suosittelemme, että villafroteiset vaatteet pestään 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.
Lue lisää...Villafrotee on käynyt läpi "naturetexx plasma"-käsittelyn. Tämä plasmakäsittely tekee villasta todella pehmeän ja helposti pestävän. Villakuitu on raakaa, tai toisin sanoen käsittelemätöntä ja näin voidaan säilyttää villan luonnolliset ominaisuudet eristää, sitoa kosteutta ja suojata hikoilulta.

Suosittelemme, että villafroteiset vaatteet pestään 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.

 

Kirjoita arvostelu

Kirjoita kommentti.