Naisten tuubihuivi huippulaatuista merinovillaa siniharmaa

Lue kaikki 1 arvostelut| Kirjoita kommentti.

Tuote nro: 9922-197-126

Monikäyttöinen tuubihuivi 100-prosenttista merinovillaa.
100 % merinovilla
Mulesing-vapaa merinovilla: kyllä

19,99 €
Sis. ALV:n

Tuote poistuu valikoimastamme.

Ole ystävällinen ja valitse vaihtoehto

  Ilmainen toimitus Suomessa yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus


  Ilmainen toimitus Suomessa yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus

Tuotetiedot

Tuubihuivi hengittävää ja puhdasta merinovillaa

Naisten tuubihuivi on valmistettu puhtaasta merinovillasta ja se on hyvin hengittävä materiaali. Tuubihuivi kuivuu nopeasti ja on siksi erittäin käytännöllinen varuste erilaisille retkille, olipa kyseessä sitten juoksu, pyöräily, moottoripyöräily, vaellus tai hiihtoretki. Tuubihuivia voidaan käyttää sekä huivina, pipona että pantana ja sen monikäyttöisyys tekee siitä välttämättömän lisävarusteen ulkoiluun.

Värit: Siniharmaa

Kankaan tiheys: 190 gr/m2

Materiaali: 100 % merinovilla
Mulesing-vapaa merinovilla: kyllä

Koot: ONE SIZE

Pituus: 62 cm

Käyttötarkoitus: Tuubihuibi

Erityistä juuri tässä tuotteessa: Villa eristää sekä lämmöltä että kylmyydeltä ja siksi se onkin erittäin suosittu materiaali. Jos rakastat ulkoilua, tämä materiaali on juuri se mitä tarvitset. Villa hengittää ja poistaa kosteuden iholta, tuntumatta kuitenkaan märältä tai kostealta. Se on erityisen ihanteellinen tilanteissa, joissa aktiivisuustaso vaihtelee liikkeen ja paikallaan pysymisen välillä ja haluat välttää kylmyyttä.

Sopii hyvin: Kaikkeen ulkoiluun. Tuuubikaulahuivi on hyvä kylmän sään seuralainen. Se soveltuu täydellisesti esim. hihtoretkelle, pyörälyyn tai juoksulenkille ja yleisesti kaikkiin ulkoilma-aktiviteetteihin. Se muuntuu myös hetkessä kaulahuivista myssyksi tai pääpannaksi.

 

Hoito- ja pesuohjeet merinovillalle:

Villatuote on konepestävä, kunhan käytät 30 asteista villanpesuohjelmaa ja villalle tarkoitettua villanpesuainetta.

Villaa voi pestä myös käsin, mutta tällöin sitä ei saa jättää valuvan märäksi, vaan ylimääräinen vesi on puristettava pois.

Jotta villavaatteesi säilyvät hyvänä, pese ne käytön jälkeen siten, että niillä on aikaa kuivua kunnolla. Pesun jälkeen vaatteet voi pakata ilmatiiviiseen pussiin ja pimeään tilaan pitkäaikaisempaa säilytystä varten.
 DILLING VILLANPESUAINE 500 ML

 DILLING VILLANPESUAINE 500 ML
 

Laatukuvaus


 

  

Huippulaatuinen merinovillamme

Huippulaatuinen merinovillamme on sinulle, joka haluat sileän ja pehmeän villalaadun urheilullisessa mallissa. Tämä villa on erityisen hienoa laatua, koska se on valmistettu poikkeuksellisen ohuesta langasta. Tämä tarkoittaa, että huippulaatuinen villa on jopa pehmeämpää kuin ekologinen merinovillamme – tästä tulee siis termi huippulaatuinen. Mitä ohuempaa hankkimamme villa on, sitä korkeammat ovat myös kustannukset. Siksi myös vaatteet huippulaatuisesta merinovillasta ovat kalliimpia ekologiseen merinovillaan verrattuna.

Huippulaatuinen merinovilla on kertaneulosta, mikä tarkoittaa, että kangas on sileä ja tiivis. Se myös säilyttää siksi muotonsa käytössä. Villa on käynyt läpi "superwash"-käsittelyn, kuten lähes kaikki muukin villa alusvaatemarkkinoilla. Tässä käsittelyssä poistetaan villan kutittava ominaisuus kloorilla, minkä jälkeen villan kuitu suljetaan hartsikerroksella (useimmiten muovia). Tämä ei ole hyväksi ympäristölle, mutta se tekee villan pesemisestä hieman helpompaa. Suosittelemme kuitenkin, että kaikki villatuotteet pestään 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.

Teemme jatkuvasti töitä saadaksemme huippulaatuista merinovillaa ekologisena, mutta niin kauan kuin tämä ei ole mahdollista, olemme halunneet pitää laadun valikoimassamme sellaisenaan, koska hieno ja kestävä villalaatu on erittäin kysyttyä.
Lue lisää... Huippulaatuinen merinovilla on kertaneulosta, mikä tarkoittaa, että kangas on sileä ja tiivis. Se myös säilyttää siksi muotonsa käytössä. Villa on käynyt läpi "superwash"-käsittelyn, kuten lähes kaikki muukin villa alusvaatemarkkinoilla. Tässä käsittelyssä poistetaan villan kutittava ominaisuus kloorilla, minkä jälkeen villan kuitu suljetaan hartsikerroksella (useimmiten muovia). Tämä ei ole hyväksi ympäristölle, mutta se tekee villan pesemisestä hieman helpompaa. Suosittelemme kuitenkin, että kaikki villatuotteet pestään 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.

Teemme jatkuvasti töitä saadaksemme huippulaatuista merinovillaa ekologisena, mutta niin kauan kuin tämä ei ole mahdollista, olemme halunneet pitää laadun valikoimassamme sellaisenaan, koska hieno ja kestävä villalaatu on erittäin kysyttyä.

 

Kirjoita arvostelu

Kirjoita kommentti.

Yhden koon tuubihuivi ei ole yhtä väljä kuin kuvassa, joten se ei ole niin monikäyttöinen … Lue lisää

29.01.2020
- Maija