Naisten tuubihuivi huippulaatuista merinovillaa musta

Kirjoita kommentti.

Tuote nro: 9922-197-999

Ohut ja monikaäyttöinen naisten tuubihuivi merinovillaa.
100 % merinovilla
Mulesing-vapaa merinovilla: kyllä

19,99 €
Sis. ALV:n

Ole ystävällinen ja valitse vaihtoehto

  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus


  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus

Tuotetiedot

Kätevä naisen tuubihuivi pehmeää merinovillaa

Naisten tuubihuivi on valmistettu puhtaasta merinovillasta ja se on hyvin hengittävä materiaali. Tuubihuivi kuivuu nopeasti ja on siksi erittäin käytännöllinen varuste erilaisille retkille, olipa kyseessä juoksu, pyöräily, moottoripyöräily, vaellus tai hiihtoretki. Tuubihuivia voidaan käyttää sekä huivina, pipona että pantana ja sen monikäyttöisyys tekee siitä välttämättömän lisävarusteen ulkoiluun.

Värit: Musta

Kankaan tiheys: 190 gr/m2

Materiaali: 100 % merinovilla
Mulesing-vapaa merinovilla: kyllä

Koot: ONE SIZE

Pituus: 62 cm

Käyttötarkoitus: Tuubihuibi

Erityistä juuri tässä tuotteessa: Villa on kullanarvoista. Oletko henkilö, joka pitää ulkoilusta ja haluaa uusia kokemuksia? Villa on oiva materiaali, jos haluat välttää palelemisen talvikuukausien aikana tai jos vietät paljon aikaa ulkoillen päivittäin. Villa säätelee automaattisesti kehon lämpötilaa, ja villa tuntuu lämpimältä, silloin kun kylmä. Ja päinvastoin. Kun on lämmin, villa eristää lämpöä ulkopuolelta tulevalta lämmöltä.

Sopii hyvin: Kaikkeen ulkoiluun. Tuubikaulahuivi on erittäin monikäyttöinen, eikä tarjoa vain suojaa kylmältä talvella. Se sopii yhtä lailla suojaamaan kaulaa ja kasvoja pyöräillessä tai juoksulenkillä.

 

Hoito- ja pesuohjeet merinovillalle:

Villatuote on konepestävä, kunhan käytät 30 asteista villanpesuohjelmaa ja villalle tarkoitettua villanpesuainetta.

Villaa voi pestä myös käsin, mutta tällöin sitä ei saa jättää valuvan märäksi, vaan ylimääräinen vesi on puristettava pois.

Jotta villavaatteesi säilyvät hyvänä, pese ne käytön jälkeen siten, että niillä on aikaa kuivua kunnolla. Pesun jälkeen vaatteet voi pakata ilmatiiviiseen pussiin ja pimeään tilaan pitkäaikaisempaa säilytystä varten.

Laatukuvaus


 

  

Huippulaatuinen merinovillamme

Huippulaatuinen merinovillamme on sinulle, joka haluat sileän ja pehmeän villalaadun urheilullisessa mallissa. Tämä villa on erityisen hienoa laatua, koska se on valmistettu poikkeuksellisen ohuesta langasta. Tämä tarkoittaa, että huippulaatuinen villa on jopa pehmeämpää kuin ekologinen merinovillamme – tästä tulee siis termi huippulaatuinen. Mitä ohuempaa hankkimamme villa on, sitä korkeammat ovat myös kustannukset. Siksi myös vaatteet huippulaatuisesta merinovillasta ovat kalliimpia ekologiseen merinovillaan verrattuna.

Huippulaatuinen merinovilla on kertaneulosta, mikä tarkoittaa, että kangas on sileä ja tiivis. Se myös säilyttää siksi muotonsa käytössä. Villa on käynyt läpi "superwash"-käsittelyn, kuten lähes kaikki muukin villa alusvaatemarkkinoilla. Tässä käsittelyssä poistetaan villan kutittava ominaisuus kloorilla, minkä jälkeen villan kuitu suljetaan hartsikerroksella (useimmiten muovia). Tämä ei ole hyväksi ympäristölle, mutta se tekee villan pesemisestä hieman helpompaa. Suosittelemme kuitenkin, että kaikki villatuotteet pestään 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.

Teemme jatkuvasti töitä saadaksemme huippulaatuista merinovillaa ekologisena, mutta niin kauan kuin tämä ei ole mahdollista, olemme halunneet pitää laadun valikoimassamme sellaisenaan, koska hieno ja kestävä villalaatu on erittäin kysyttyä.
Lue lisää... Huippulaatuinen merinovilla on kertaneulosta, mikä tarkoittaa, että kangas on sileä ja tiivis. Se myös säilyttää siksi muotonsa käytössä. Villa on käynyt läpi "superwash"-käsittelyn, kuten lähes kaikki muukin villa alusvaatemarkkinoilla. Tässä käsittelyssä poistetaan villan kutittava ominaisuus kloorilla, minkä jälkeen villan kuitu suljetaan hartsikerroksella (useimmiten muovia). Tämä ei ole hyväksi ympäristölle, mutta se tekee villan pesemisestä hieman helpompaa. Suosittelemme kuitenkin, että kaikki villatuotteet pestään 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.

Teemme jatkuvasti töitä saadaksemme huippulaatuista merinovillaa ekologisena, mutta niin kauan kuin tämä ei ole mahdollista, olemme halunneet pitää laadun valikoimassamme sellaisenaan, koska hieno ja kestävä villalaatu on erittäin kysyttyä.

 

Kirjoita arvostelu

Kirjoita kommentti.

Etsitkö lahjaa?


Osta lahjakortti