Naisten tuubihuivi ekologista ja huippulaatuista merinovillaa tummansininen

Kirjoita kommentti.

Tuote nro: 9926-197-196

Käytännöllinen naisten tuubihuivi.
100 % ekologinen merinovilla
Mulesing-vapaa merinovilla: kyllä

19,99 €
Sis. ALV:n

Ole ystävällinen ja valitse vaihtoehto

  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus


  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus

Tuotetiedot

Monikäyttöinen tuubihuivi ekologista merinovillaa

Tuubihuivi on valmistettu pehmeimmästä merinovillasta ja tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Materiaali myös hengittää ja on joustavaa. Pienikokoinen tuubihuivi mahtuu helposti käsilaukkuun tai reppuun mukaan. Tuubihuivi toimii tietysti huivina, mutta se muuntautuu nopeasti myös päähineeksi tai pannaksi.

Värit: Tummansininen

Kankaan tiheys: 190 gr/m2

Materiaali: 100 % ekologinen merinovilla
Mulesing-vapaa merinovilla: kyllä

Koot: ONE SIZE

Käyttötarkoitus: Alusvaatteet

Erityistä juuri tässä tuotteessa: Villa säätelee kehon lämpötilaa automaattisesti, pitäen sen tasaisena ja miellyttävällä tasolla. Tämä tarkoittaa, että tunnet olosi lämpimäksi, kuivaksi ja mukavaksi aktiivisuudestasi riippumatta. Villa eristää ja lämmittää, kun on kylmä, ja päinvastoin myös viilentää ja eristää lämpöä vastaan. Voit siis hyvin hyötyä villan ominaisuuksista ympäri vuoden.

Sopii hyvin: Päivittäiseen käyttöön. Tuubihuivi sopii monien käyttötapojensa ansiosta kaikenlaisiin aktiviteetteihin ja ulkoiluun. Tuubihuivi on oiva suoja talvella, vaikka hiihtolomareissulla ja yhtä lailla sitä voidaan käyttää päivittäisillä juoksu- tai pyörälenkeillä suojaamaan kaulaa ja päätä.

 

Hoito- ja pesuohjeet merinovillalle:

Villatuote on konepestävä, kunhan käytät 30 asteista villanpesuohjelmaa ja villalle tarkoitettua villanpesuainetta.

Villaa voi pestä myös käsin, mutta tällöin sitä ei saa jättää valuvan märäksi, vaan ylimääräinen vesi on puristettava pois.

Jotta villavaatteesi säilyvät hyvänä, pese ne käytön jälkeen siten, että niillä on aikaa kuivua kunnolla. Pesun jälkeen vaatteet voi pakata ilmatiiviiseen pussiin ja pimeään tilaan pitkäaikaisempaa säilytystä varten.

TUOTANTOKETJUMe DILLINGillä välitämme koko tuotantoketjustamme ja haluamme, että toimintamme on läpinäkyvää, ja sinä tiedät tarkalleen, mitä puet ihoasi vasten. Tämä kuva näyttää matkan, jonka vaatteemme ovat kulkeneet, ennen kuin ne päätyvät sinun vaatekaappiisi. Lue LisääSpinned Designed Dyed Cutted Sewed
Wool

Spinned

Designed

Dyed

Cutted

SewedPidä hyvää huolta villa-alusvaatteistasi

Kirjoita arvostelu

Kirjoita kommentti.

Etsitkö lahjaa?


Osta lahjakortti