Naisten tuubihuivi ekologista ja huippulaatuista merinovillaa oranssi

Kirjoita kommentti.

Tuote nro: 9926-197-712

Monikäyttöinen naisten tuubihuivi.
100 % ekologinen merinovilla
Mulesing-vapaa merinovilla: kyllä

19,99 €
Sis. ALV:n

Ole ystävällinen ja valitse vaihtoehto

  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus


  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus

Tuotetiedot

Tuubihuivi suojaa ja lämmittää

DILLING-tuubihuivi on uskollinen kumppani kylmään vuodenaikaan. Se on monikäyttöinen ja kuivuu nopeasti. Tuubihuivi on joustava ja saat siitä huivin lisäksi helposti pannan tai päähineen. Pienen koon ja ohuen materiaalinsa ansiosta se kulkee helposti käsilaukussa tai taskussa. Täydellinen lisävaruste ulkoiluun ympäri vuoden.

Värit: Oranssi

Kankaan tiheys: 190 gr/m2

Materiaali: 100 % ekologinen merinovilla
Mulesing-vapaa merinovilla: kyllä

Koot: ONE SIZE

Käyttötarkoitus: Alusvaatteet

Erityistä juuri tässä tuotteessa: Villalla on luonnostaan ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka ovat hyödyllisiä tilanteissa, joissa sää, tuuli ja lämpötila vaihtelevat. Villa mukautuu ja säätelee kehon lämpötilaa ylläpitäen luonnollista ja tasaista lämpöä. Ekologisessa merinovillassa tunnet olosi mukavaksi koko päivän ajan - pysyt kuivana ja lämpimänä aktiivisuustasostasi riippumatta.

Sopii hyvin: Päivittäiseen käyttöön. Tuubihuivi sopii kaikkeen ulkoiluun ja on lähes välttämätön asuste kylmällä säällä. Sitä voidaan käyttää päivittäisillä juoksu- tai pyöräilylenkeillä, hiihtäessä ja muissa tilanteissa, joissa tarvitaan lämpöä ja suojaa kaulalle ja päälle. Tuubihuivi on täydellinen varuste muuttuviin sääolosuhteisiin.

 

Hoito- ja pesuohjeet merinovillalle:

Villatuote on konepestävä, kunhan käytät 30 asteista villanpesuohjelmaa ja villalle tarkoitettua villanpesuainetta.

Villaa voi pestä myös käsin, mutta tällöin sitä ei saa jättää valuvan märäksi, vaan ylimääräinen vesi on puristettava pois.

Jotta villavaatteesi säilyvät hyvänä, pese ne käytön jälkeen siten, että niillä on aikaa kuivua kunnolla. Pesun jälkeen vaatteet voi pakata ilmatiiviiseen pussiin ja pimeään tilaan pitkäaikaisempaa säilytystä varten.

TUOTANTOKETJUMe DILLINGillä välitämme koko tuotantoketjustamme ja haluamme, että toimintamme on läpinäkyvää, ja sinä tiedät tarkalleen, mitä puet ihoasi vasten. Tämä kuva näyttää matkan, jonka vaatteemme ovat kulkeneet, ennen kuin ne päätyvät sinun vaatekaappiisi. Lue LisääSpinned Designed Dyed Cutted Sewed
Wool

Spinned

Designed

Dyed

Cutted

SewedPidä hyvää huolta villa-alusvaatteistasi

Kirjoita arvostelu

Kirjoita kommentti.

Etsitkö lahjaa?


Osta lahjakortti