Naisten tuubihuivi ekologista ja huippulaatuista merinovillaa laventelinharmaa

Kirjoita kommentti.

Tuote nro: 9926-197-723

Hengittävä naisten tuubihuivi.
100 % ekologinen merinovilla
Mulesing-vapaa merinovilla: kyllä

19,99 €
Sis. ALV:n

Ole ystävällinen ja valitse vaihtoehto

  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus


  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus

Tuotetiedot

Käytännöllinen tuubihuivi kylmiin kuukausiin

Tuubihuivi on täydellinen suoja talvella kylmää ja viimaa vastaan, ja se pitää kaulan ja pään lämpimänä ja kuivana käytön aikana. Tuubihuivi muuntautuu helposti myös pääpannaksi tai päähineeksi. Ohut materiaali mahtuu pieneen tilaan ja sujautat sen helposti mukaan laukkuun tai taskuun.

Värit: Laventelinharmaa

Kankaan tiheys: 190 gr/m2

Materiaali: 100 % ekologinen merinovilla
Mulesing-vapaa merinovilla: kyllä

Koot: ONE SIZE

Käyttötarkoitus: Alusvaatteet

Erityistä juuri tässä tuotteessa: Villalla on monia käytännöllisiä ominaisuuksia, soveltuen hyvin sään ja lämpötilan muutoksiin. Villa ei tule kostean tuntuiseksi ja se ehkäisee luonnollisesti hienhajua ja bakteereja (itsepuhdistuva), lisäksi se lämmittää huomattavasti paremmin kuin keinotekoiset materiaalit ja puuvilla. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, villa säätelee automaattisesti kehon lämpötilaa. Nämä ominaisuudet yhdessä varmistaa sinulle tasaisen ja mukavan tunteen koko päivän ajaksi, aktiivisuudestasi riippumatta.

Sopii hyvin: Päivittäiseen käyttöön. Tuubihuivi on välttämätön lisävaruste moniin harrastuksiin. Tuubihuivi on monikäyttöinen, eikä sitä tarvitse välttämättä käyttää vain talvella. Voit käyttää sitä päivittäin pitämään kaulan ja pään lämpimänä polkupyöräillessä tai juoksulenkillä.

 

Hoito- ja pesuohjeet merinovillalle:

Villatuote on konepestävä, kunhan käytät 30 asteista villanpesuohjelmaa ja villalle tarkoitettua villanpesuainetta.

Villaa voi pestä myös käsin, mutta tällöin sitä ei saa jättää valuvan märäksi, vaan ylimääräinen vesi on puristettava pois.

Jotta villavaatteesi säilyvät hyvänä, pese ne käytön jälkeen siten, että niillä on aikaa kuivua kunnolla. Pesun jälkeen vaatteet voi pakata ilmatiiviiseen pussiin ja pimeään tilaan pitkäaikaisempaa säilytystä varten.

TUOTANTOKETJUMe DILLINGillä välitämme koko tuotantoketjustamme ja haluamme, että toimintamme on läpinäkyvää, ja sinä tiedät tarkalleen, mitä puet ihoasi vasten. Tämä kuva näyttää matkan, jonka vaatteemme ovat kulkeneet, ennen kuin ne päätyvät sinun vaatekaappiisi. Lue LisääSpinned Designed Dyed Cutted Sewed
Wool

Spinned

Designed

Dyed

Cutted

SewedPidä hyvää huolta villa-alusvaatteistasi

Kirjoita arvostelu

Kirjoita kommentti.

Etsitkö lahjaa?


Osta lahjakortti