Naisten kauluri ekologista merinovillaa toffee

Kirjoita kommentti.

Tuote nro: 7536-196-782

Kauluri hengittävää materiaalia.
100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä

Nordic Ecolabel

29,99 €
Sis. ALV:n

Ole ystävällinen ja valitse vaihtoehto

  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus


  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus

Tuotetiedot

Kauluri, joka suojaa ja eristää kylmältä ja viimalta

Kauluri on valmistettu ohuesta materiaalista, joka tuntuu pehmeältä ja mukavalta ihoa vasten ja sopii hyvin takin, huivin, tai muiden vaatteiden alle. Kauluri on ehdoton varuste kylmempiin talvikuukausiin - varsinkin jos tykkäät käydä kävelyillä, juoksulenkeillä tai viihdyt muuten vaan ulkona. Kauluri istuu ihon myötäisesti ja siinä on pidempi etuosa, joka tarjoaa lisäsuojaa kaulalle ja varmistaa, että pysyt lämpimänä. Kaulurin materiaali on hengittävää ja se sitoo kosteuden pois iholta ja ehkäisee hikoilua. Kaulurin korkeutta voi säätää tarpeen mukaan.

Värit: Toffee

Kankaan tiheys: 190 gr/m2

Materiaali: 100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä

Koot: S (36-40), L (42-46)

Käyttötarkoitus: Kauluri

Erityistä juuri tässä tuotteessa: Kauluri on värjätty ja käsitelty DILLINGin omalla Joutsenmerkityllä värjäämöllä Tanskassa. Valmistuksessa ei käytetä lainkaan haitallisia kemikaaleja, väriaineita tai raskasmetalleja. Hellävaraisen käsittelyn lopputuloksena on ainutlaatuisen turvallinen, iho- ja ympäristöystävällinen tuote, jota voit hyvällä omallatunnolla käyttää ihoasi vasten. Kauluri sopii siten hyvin myös henkilöille, joilla on erityisen herkkä iho, tai allergioita.

Sopii hyvin: Päivittäiseen käyttöön. Kauluri sopii erityisen hyvin kaikkiin ulkoilma-aktiviteetteihin, esimerkiksi työmatkapyöräilyyn ja yleisesti kylmään vuodenaikaan, jolloin tarvitaan lisälämpöä ja suojaa kaulalle. Kauluri on sen kokoinen, että se on helppo pakata aina tarvittaessa mukaan matkaan. Kauluria voi käyttää myös huivin sijaan puseron alla silloin, kun tarvitset lisälämpöä kaulan ympärille. Vaikka aktiivisuustasosi vaihtelisi, villa pitää huolen, että lämpötila kaulalla pysyy miellyttävänä.

Tuotteen sertifikaatit:

Kaikki DILLINGin hankkima villa ja -puuvilla on korkealaatuista ja ekologista.

Me DILLINGillä olemme valinneet pohjoismaisen ympäristömerkin, Joutsenmerkin, koska sillä on tiukimmat vaatimukset värjäys- ja käsittelyprosessille.

Löydät Joutsenmerkin sertifikaattimme täältä.

Tuotteidemme värjäysprosessissa ei käytetä haitallisia kemikaaleja tai raskasmetalleja.

Riippumaton testi värjäämömme jätevedestä osoittaa, että raskasmetallien määrä on alle juomavedelle asetetun raja-arvon.

 

Hoito- ja pesuohjeet merinovillalle:

Villatuote on konepestävä, kunhan käytät 30 asteista villanpesuohjelmaa ja villalle tarkoitettua villanpesuainetta.

Villaa voi pestä myös käsin, mutta tällöin sitä ei saa jättää valuvan märäksi, vaan ylimääräinen vesi on puristettava pois.

Jotta villavaatteesi säilyvät hyvänä, pese ne käytön jälkeen siten, että niillä on aikaa kuivua kunnolla. Pesun jälkeen vaatteet voi pakata ilmatiiviiseen pussiin ja pimeään tilaan pitkäaikaisempaa säilytystä varten.

Laatukuvaus


 

  

Ekologinen merinovillamme

Ekologinen merinovillamme on sinulle, joka haluat mahdollisimman puhtaan ja ympäristöystävällisen villalaadun. Tämän laadun tunnistat pienestä "ECO"-merkistä. Villa käsitellään ja värjätään ympäristöystävällisessä värjäämössämme Tanskassa. Siellä se on käynyt läpi 16-tuntisen entsyymikäsittelyn, jossa kutittava ominaisuus on varovasti poistettu. Käsittely tekee villasta ihanan pehmeän. Villakuitu on raakaa, tai toisin sanoen käsittelemätöntä ja näin voidaan myös säilyttää villan luonnolliset ominaisuudet eristää, sitoa kosteutta ja suojata hikoilulta.

Käytetty neulostekniikka on 1/1 rib-neulos, mikä tarkoittaa, että kangas on hyvin joustava ja venyy sopivasti käytössä. Silti vaatteet säilyttävät muotonsa pesussa. Lisäksi tätä villalaatua on saatavilla myös leveänä rib-neuloksena (8/1), joka antaa kankaalle kauniin eläväisen rakenteen.

Ekomerinovillan pesussa on noudatettava tarkoin ohjeita – muutoin villa menee käyttökelvottomaksi. Ekologiset merinovillavaatteet on pestävä 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.
Lue lisää... Käytetty neulostekniikka on 1/1 rib-neulos, mikä tarkoittaa, että kangas on hyvin joustava ja venyy sopivasti käytössä. Silti vaatteet säilyttävät muotonsa pesussa. Lisäksi tätä villalaatua on saatavilla myös leveänä rib-neuloksena (8/1), joka antaa kankaalle kauniin eläväisen rakenteen.

Ekomerinovillan pesussa on noudatettava tarkoin ohjeita – muutoin villa menee käyttökelvottomaksi. Ekologiset merinovillavaatteet on pestävä 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.

 

Mittataulukko


TÄMÄN TUOTTEEN MITTATAULUKKO


Koko Etukappale
(CM)
Takakappale
(CM)
S 26 23
L 29 26.5

Emme ilmoita tuotteen ympärysmittaa, koska materiaali on erittäin joustavaa ja mukautuu vartalon muotoon. Tasaisella pinnalla otetut ympärysmitat voisivat siten olla harhaanjohtavia. Sen sijaan voit valita sinulle sopivan koon alla olevan mittataulukon perusteella.TÄMÄN TUOTTEEN MITTATAULUKKO

 

NAISET MITTATAULUKKO

Koko Rinnanympärys
(cm)
Lantionympärys
(cm)
48 108-113 112-117
50 114-119 118-123
52 120-125 124-129
54 126-131 130-135


NAISET MITTATAULUKKO

Pidä hyvää huolta villa-alusvaatteistasi

Kirjoita arvostelu

Kirjoita kommentti.

Etsitkö lahjaa?


Osta lahjakortti