Miestensukat - ekologista puuvillaa musta

Kirjoita kommentti.

Tuote nro: 1800-300-999

Miestensukat pehmeää ja ekologista puuvillaa.
80 % ekologista puuvillaa, 17 % polyamidia, 3 % elastaania

7,99 €
Sis. ALV:n

Ole ystävällinen ja valitse vaihtoehto

  Ilmainen toimitus Suomessa yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus


  Ilmainen toimitus Suomessa yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus

Tuotetiedot

Miesten puuvillasukat

Nämä miestensukat on valmistettu kestävästä ekologisen puuvillan, polyamidin ja elastaanin sekoitteesta. Sukanvarsi on keskimittainen ja yläreunaa kiertää resori. Sukanvarren sisäpuolella resorissa on kokomerkintä. Sukanvarren sivussa ja jalkapohjassa on DILLING-logot.

Värit: Musta

Kankaan tiheys: 280 gr/m2

Materiaali: 80 % ekologista puuvillaa, 17 % polyamidia, 3 % elastaania

Koot: 39-42, 43-46, 47-50

Käyttötarkoitus: Sukat

Erityistä juuri tässä tuotteessa: Nämä miestensukat on valmistettu GOTS-sertifioidusta langasta. Valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan haitallisia kemikaaleja tai väriaineita.

Sopii hyvin: Arkikäyttöön. Nämä ekopuuvillaiset miestensukat sopivat täydellisesti arkikäyttöön. Ne ovat kestävät ja mukavat jalassa.

 

Hoito- ja pesuohjeet puuvilla:

Takaamme, että tuote säilyttää värinsä ja mallinsa aina 40 asteen konepesuun asti.

Puuvilla-alusvaatteemme voi myös kuivata kuivausrummussa.

TUOTANTOKETJUMe DILLINGillä välitämme koko tuotantoketjustamme ja haluamme, että toimintamme on läpinäkyvää, ja sinä tiedät tarkalleen, mitä puet ihoasi vasten. Tämä kuva näyttää matkan, jonka vaatteemme ovat kulkeneet, ennen kuin ne päätyvät sinun vaatekaappiisi. Lue LisääCombed Dyed Knitted
Combed

Dyed

KnittedLaatukuvaus


 

 

EKOLOGISET PUUVILLASUKAT

Ekologiset puuvillasukkamme ovat 80 % ekopuuvillaa, 17 polyamidia ja 3 % elastaania. Sukilla on GOTS-sertifiointi. Valmistusprosessissa ei ole käytetty lainkaan haitallisia kemikaaleja. Sukat kestävät pesun kaikissa lämpötiloissa ja 40 asteeseen saakka voimme luvata, että sukat säilyttävät muotonsa ja värinsä – myös toistuvissa pesuissa.

EKOLOGISET PUUVILLASUKAT

Ekologiset puuvillasukkamme ovat 80 % ekopuuvillaa, 17 polyamidia ja 3 % elastaania.Sukilla on GOTS-sertifiointi. Valmistusprosessissa ei ole käytetty lainkaan haitallisia kemikaaleja. Sukat kestävät pesun kaikissa lämpötiloissa ja 40 asteeseen saakka voimme luvata, että sukat säilyttävät muotonsa ja värinsä – myös toistuvissa pesuissa.

Kirjoita arvostelu

Kirjoita kommentti.

Etsitkö lahjaa?


Osta lahjakortti