Miesten tuubihuivi ekologista huippulaatuista merinovillaa oranssi

Kirjoita kommentti.

Tuote nro: 9927-197-712

Tuubihuivi 100 % ekologista merinovillaa.
100 % ekologinen merinovilla
Mulesing-vapaa merinovilla: kyllä

19,99 €
Sis. ALV:n

Ole ystävällinen ja valitse vaihtoehto

  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus


  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus

Tuotetiedot

Monikäyttöinen, pehmeä merinovillainen tuubihuivi, joka ei kutita

Ekologisesta, huippulaatuisesta villasta valmistettu tuubihuivi on monikäyttöinen, mikä tekee siitä hyödyllisen usealla tavalla. Sitä voidaan käyttää huivina, pääpantana tai pipona. Käytännöllisen muotoilunsa lisäksi sitä on myös helppo kuljettaa mukana ja pukea ylle, koska se ei vie paljoa tilaa ja on erittäin kevyt.

Värit: Oranssi

Kankaan tiheys: 190 gr/m2

Materiaali: 100 % ekologinen merinovilla
Mulesing-vapaa merinovilla: kyllä

Koot: ONE SIZE

Käyttötarkoitus: Tuubihuivi

Erityistä juuri tässä tuotteessa: DILLINGin villatuubihuivi on aivan "must" kylmään vuodenaikaan, koska villa ehkäisee sekä kylmää että kuumuutta. Se pitää sinut lämpimänä, kun lenkkeilet metsässä, mutta se auttaa myös pääsemään eroon ylimääräisestä lämmöstä, kun alat hikoilla. Samanaikaisesti villa on myös kosteutta sitovaa, joten huivi ei tunnu ikävän märältä ja kostealta.

Sopii hyvin: DILLINGin tuubihuivi on monikäyttöinen ja sopii erinomaisesti jokaiseen vaatekaappiin. Sitä voidaan käyttää päivittäin työmatkalla tai töissä, ja se voi auttaa sinua pysymään lämpimänä hiihtomatkalla.

 

Hoito- ja pesuohjeet merinovillalle:

Villatuote on konepestävä, kunhan käytät 30 asteista villanpesuohjelmaa ja villalle tarkoitettua villanpesuainetta.

Villaa voi pestä myös käsin, mutta tällöin sitä ei saa jättää valuvan märäksi, vaan ylimääräinen vesi on puristettava pois.

Jotta villavaatteesi säilyvät hyvänä, pese ne käytön jälkeen siten, että niillä on aikaa kuivua kunnolla. Pesun jälkeen vaatteet voi pakata ilmatiiviiseen pussiin ja pimeään tilaan pitkäaikaisempaa säilytystä varten.

TUOTANTOKETJUMe DILLINGillä välitämme koko tuotantoketjustamme ja haluamme, että toimintamme on läpinäkyvää, ja sinä tiedät tarkalleen, mitä puet ihoasi vasten. Tämä kuva näyttää matkan, jonka vaatteemme ovat kulkeneet, ennen kuin ne päätyvät sinun vaatekaappiisi. Lue LisääSpinned Designed Dyed Cutted Sewed
Wool

Spinned

Designed

Dyed

Cutted

SewedKirjoita arvostelu

Kirjoita kommentti.

Etsitkö lahjaa?


Osta lahjakortti