Miesten tuubihuivi ekologista huippulaatuista merinovillaa musta

Kirjoita kommentti.

Tuote nro: 9927-197-999

Tuubihuivi joustavaa, ekologista merinovillaa.
100 % ekologinen merinovilla
Mulesing-vapaa merinovilla: kyllä

19,99 €
Sis. ALV:n

Ole ystävällinen ja valitse vaihtoehto

  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus


  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus

Tuotetiedot

Villainen tuubihuivi ulkoiluun ja urheiluun

DILLINGin villatuubihuivi on hyvä asuste kylmien kuukausien aktiviteetteihin, olipa kyseessä sitten retkeily, hiihto, maastopyöräily tai kävely metsässä. Sitä voidaan käyttää huivina, pipona tai pääpantana, ja voit vaihtaa nopeasti ja helposti näiden vaihtoehtojen välillä. Huippulaatuinen merinovillamme on valmistettu poikkeuksellisen ohuesta langasta ja tuntuu siksi uskomattoman pehmeältä ihoa vasten.

Värit: Musta

Kankaan tiheys: 190 gr/m2

Materiaali: 100 % ekologinen merinovilla
Mulesing-vapaa merinovilla: kyllä

Koot: ONE SIZE

Käyttötarkoitus: Tuubihuivi

Erityistä juuri tässä tuotteessa: Tämä DILLINGin tuubihuivi on valmistettu ekologisesta, huippulaatuisesta villasta, käyttäen poikkeuksellisen ohutta ja hienoa villalankaa. Tämä tarkoittaa, että saat erittäin pehmeän tuotteen, jota voidaan käyttää suoraan ihoa vasten ilman että se kutittaa, vaikka olisit kuumissasi ja hikinen.

Sopii hyvin: DILLINGin villatuubihuivi on varma valinta. Se on valmistettu huippulaatuisesta villasta, joka ei kutita. Sitä voidaan käyttää huivina, jolloin se eristää sekä liiallista lämpöä että kylmää ilmaa, mutta se voidaan myös nopeasti muuntaa pipoksi tai pääpannaksi.

 

Hoito- ja pesuohjeet merinovillalle:

Villatuote on konepestävä, kunhan käytät 30 asteista villanpesuohjelmaa ja villalle tarkoitettua villanpesuainetta.

Villaa voi pestä myös käsin, mutta tällöin sitä ei saa jättää valuvan märäksi, vaan ylimääräinen vesi on puristettava pois.

Jotta villavaatteesi säilyvät hyvänä, pese ne käytön jälkeen siten, että niillä on aikaa kuivua kunnolla. Pesun jälkeen vaatteet voi pakata ilmatiiviiseen pussiin ja pimeään tilaan pitkäaikaisempaa säilytystä varten.

TUOTANTOKETJUMe DILLINGillä välitämme koko tuotantoketjustamme ja haluamme, että toimintamme on läpinäkyvää, ja sinä tiedät tarkalleen, mitä puet ihoasi vasten. Tämä kuva näyttää matkan, jonka vaatteemme ovat kulkeneet, ennen kuin ne päätyvät sinun vaatekaappiisi. Lue LisääSpinned Designed Dyed Cutted Sewed
Wool

Spinned

Designed

Dyed

Cutted

SewedKirjoita arvostelu

Kirjoita kommentti.

Etsitkö lahjaa?


Osta lahjakortti