Miesten pitkät alushousut sepaluksella merinovillaa - Avokadon vihreä

Kirjoita kommentti.

Tuote nro: 9916-148-385

Pehmeä ja mukavan ilmava.
100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä

Nordic Ecolabel

49,99 €
Sis. ALV:n

Ole ystävällinen ja valitse vaihtoehto

  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus


  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus

Tuotetiedot

Miesten pitkät alushousut, joissa hyvä ja mukava istuvuus

Nämä pitkät alushousut ovat mukava lisä jokaisen miehen vaatekaappiin. Valmistettu 100-prosenttisesta ekologisesta merinovillasta. Uskomme, että pehmeys on miellyttävien vaatteiden keskeisin ominaisuus, varsinkin kun vaatetta käytetään ihoa vasten. Ekologinen merinovillamme on erittäin hienoa ja tuntuu miellyttävältä ja pehmeältä päällä. Merinovilla on myös luonnostaan kehon lämpötilaa säätelevää. Sillä on ainutlaatuinen kyky säilyttää ja vapauttaa lämpöä – mikä tarkoittaa, että se pitää sinut lämpimänä, jos palelet, ja jäähdyttää sinua, jos tunnet olosi liian lämpimäksi. Villan joustavuuden ansiosta housut istuvat mukavasti tuntumatta liian tiukoilta. Parhaan mukavuuden saavutat yhdistämällä pitkät alushousut saman materiaalin merinovillapaidan kanssa - saatavana klassisissa väreissä, kuten mustana ja harmaana, sekä avokadon vihreänä.

Värit: Avokadon vihreä

Kankaan tiheys: 190 gr/m2

Materiaali: 100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä

Koot: S/4, M/5, L/6, XL/7, XXL/8

Käyttötarkoitus: Underwear

Erityistä juuri tässä tuotteessa: Nämä miesten pitkät alushousut ovat läpikäyneet ympäristöystävällisen käsittelyn Joutsenmerkillä varustetulla värjäämöllämme Tanskassa. Tässä 16-tuntisessa ympäristö- ja allergiaystävällisessä käsittelyssä poistetaan hellävaraisesti villan pienet kutittavat karvat ja pehmennetään villakuituja. Käytämme entsyymikäsittelyä "Superwashin" (kloorikäsittely) sijaan. Ympäristöystävällinen entsyymikäsittelymme säilyttää villan tärkeimmät ominaisuudet – kuten sen lämpöä säätelevät ja kosteutta sitovat kyvyt. Tämä tarkoittaa, että saat erityisen pehmeän, turvallisen ja kevyen tuotteen.

Sopii hyvin: Täydellinen aluskerros ympärivuotiseen käyttöön. Toimii yhtä hyvin arjessa kuin ulkoillessa. Merinovilla on hämmästyttävä luonnonmateriaali, jolla on ainutlaatuisia ominaisuuksia. Merinovilla koostuu monista pienistä ilmataskuista, jotka eristävät kylmää vastaan ​​ja antavat kehosi hengittää. Merinovilla säätelee kehosi lämpötilaa ja pitää sinut mukavan lämpöisenä siin sisällä kuin ulkona. Ihanteellinen käytettäväksi olo- ja yöasuna tai aluskerroksena ulkoiluun. Merinovillakuidut sitovat luonnostaan kosteutta. Tämä tekee siitä erittäin mukavan materiaalin, joka soveltuu urheiluun ja ulkoiluun – etenkin vaihtelevaan harjoitteluun, koska se pitää sinut miellyttävän tuntuisena myös taukojen aikana. Lisäksi kun käytät merinovillaa urheiluun ja ulkoiluun, etuna on se, että se ehkäisee hikoilulta ja epämiellyttäviltä hajuilta. Kun villa sitoo kosteuden itseensä, bakteerit eivät pääse lisääntymään iholla ja näin villavaatteesi eivät ala haisemaan. Merinovilla sopii erityisen hyvin ulkoiluun, koska sen kuidut ovat paljon ohuempia ja hienompia kuin muiden villalaatujen. Siksi voit hyötyä kaikista villan luonnollisista ominaisuuksista kevyessä ja hengittävässä laadussa, joka tarjoaa runsaasti liikkumavaraa.

Tuotteen sertifikaatit:

Kaikki DILLINGin hankkima villa ja -puuvilla on korkealaatuista ja ekologista.

Me DILLINGillä olemme valinneet pohjoismaisen ympäristömerkin, Joutsenmerkin, koska sillä on tiukimmat vaatimukset värjäys- ja käsittelyprosessille.

Löydät Joutsenmerkin sertifikaattimme täältä.

Tuotteidemme värjäysprosessissa ei käytetä haitallisia kemikaaleja tai raskasmetalleja.

Riippumaton testi värjäämömme jätevedestä osoittaa, että raskasmetallien määrä on alle juomavedelle asetetun raja-arvon.

 

Hoito- ja pesuohjeet merinovillalle:

Villatuote on konepestävä, kunhan käytät 30 asteista villanpesuohjelmaa ja villalle tarkoitettua villanpesuainetta.

Villaa voi pestä myös käsin, mutta tällöin sitä ei saa jättää valuvan märäksi, vaan ylimääräinen vesi on puristettava pois.

Jotta villavaatteesi säilyvät hyvänä, pese ne käytön jälkeen siten, että niillä on aikaa kuivua kunnolla. Pesun jälkeen vaatteet voi pakata ilmatiiviiseen pussiin ja pimeään tilaan pitkäaikaisempaa säilytystä varten.

Laatukuvaus


 

  

Ekologinen merinovillamme

Ekologinen merinovillamme on sinulle, joka haluat mahdollisimman puhtaan ja ympäristöystävällisen villalaadun. Tämän laadun tunnistat pienestä "ECO"-merkistä. Villa käsitellään ja värjätään ympäristöystävällisessä värjäämössämme Tanskassa. Siellä se on käynyt läpi 16-tuntisen entsyymikäsittelyn, jossa kutittava ominaisuus on varovasti poistettu. Käsittely tekee villasta ihanan pehmeän. Villakuitu on raakaa, tai toisin sanoen käsittelemätöntä ja näin voidaan myös säilyttää villan luonnolliset ominaisuudet eristää, sitoa kosteutta ja suojata hikoilulta.

Käytetty neulostekniikka on 1/1 rib-neulos, mikä tarkoittaa, että kangas on hyvin joustava ja venyy sopivasti käytössä. Silti vaatteet säilyttävät muotonsa pesussa. Lisäksi tätä villalaatua on saatavilla myös leveänä rib-neuloksena (8/1), joka antaa kankaalle kauniin eläväisen rakenteen.

Ekomerinovillan pesussa on noudatettava tarkoin ohjeita – muutoin villa menee käyttökelvottomaksi. Ekologiset merinovillavaatteet on pestävä 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.
Lue lisää... Käytetty neulostekniikka on 1/1 rib-neulos, mikä tarkoittaa, että kangas on hyvin joustava ja venyy sopivasti käytössä. Silti vaatteet säilyttävät muotonsa pesussa. Lisäksi tätä villalaatua on saatavilla myös leveänä rib-neuloksena (8/1), joka antaa kankaalle kauniin eläväisen rakenteen.

Ekomerinovillan pesussa on noudatettava tarkoin ohjeita – muutoin villa menee käyttökelvottomaksi. Ekologiset merinovillavaatteet on pestävä 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.

 

Mittataulukko


TÄMÄN TUOTTEEN MITTATAULUKKO


Koko Jalan ulkopituus
(CM)
Jalan sisäpituus
(CM)
S/4 101 77
M/5 102 78
L/6 104 79
XL/7 105 80
XXL/8 106.5 80.5

Emme ilmoita tuotteen ympärysmittaa, koska materiaali on erittäin joustavaa ja mukautuu vartalon muotoon. Tasaisella pinnalla otetut ympärysmitat voisivat siten olla harhaanjohtavia. Sen sijaan voit valita sinulle sopivan koon alla olevan mittataulukon perusteella.TÄMÄN TUOTTEEN MITTATAULUKKO

 

MIEHET MITTATAULUKKO

Koko Rinnanympärys
(cm)
Vyötärönympärys
(cm)
Lantionympärys
(cm)
S/4 91-96 75-80 92-97
M/5 96-102 80-86 97-103
L/6 102-107 86-96 103-108
XL/7 107-114 96-108 108-115
XXL/8 114-120 108-120 115-121


MIEHET MITTATAULUKKO

Pidä hyvää huolta villa-alusvaatteistasi

Kirjoita arvostelu

Kirjoita kommentti.

Etsitkö lahjaa?


Osta lahjakortti