Miesten kypärämyssy - huippulaatuista ja ekologista merinovillaa oranssi

Kirjoita kommentti.

Tuote nro: 9927-193-712

Kypärämyssy huippulaatuista, ekologista merinovillaa.
100 % ekologinen merinovilla
Mulesing-vapaa merinovilla: kyllä

19,99 €
Sis. ALV:n

Ole ystävällinen ja valitse vaihtoehto

  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus


  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus

Tuotetiedot

Kosteutta sitova ja lämmittävä villakypärämyssy

Tätä DILLINGin monitoimista kypärämyssyä voidaan käyttää monin eri tavoin. Sitä voidaan käyttää lämmittämään otsaa, nenää ja suuta, mutta se voidaan myös taittaa siten, että se lämmittää vain korvia ja otsaa, tai vain nenää ja suuta. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, se voidaan myös avata kokonaan toimiakseen tuubihuivin ominaisuudessa.

Värit: Oranssi

Kankaan tiheys: 190 gr/m2

Materiaali: 100 % ekologinen merinovilla
Mulesing-vapaa merinovilla: kyllä

Koot: ONE SIZE

Käyttötarkoitus: Kypärämyssy

Erityistä juuri tässä tuotteessa: DILLINGin kypärämyssy on valmistettu poikkeuksellisen ohuesta ja hienosta villalangasta, minkä vuoksi se tuntuu uskomattoman pehmeältä kasvojen herkkää ihoa vasten. Villa on ekologista ja mulesing-vapaata.

Sopii hyvin: Merinovillainen kypärämyssy on täydellinen ulkoilma-aktiviteetteihin kylminä kuukausina. Sen hyödyt tulee parhaiten ilmi hiihtoretkellä tai vaeltamassa, jossa sen monipuolisuus on hyödyksi. Se voi peittää melkein koko kasvot, jos ulkona on hyvin kylmää ja tuulista. Jos sinulle tulee myöhemmin lämmin, voit myös avata sen ja peittää vain esimerkiksi korvat tai suun.

 

Hoito- ja pesuohjeet merinovillalle:

Villatuote on konepestävä, kunhan käytät 30 asteista villanpesuohjelmaa ja villalle tarkoitettua villanpesuainetta.

Villaa voi pestä myös käsin, mutta tällöin sitä ei saa jättää valuvan märäksi, vaan ylimääräinen vesi on puristettava pois.

Jotta villavaatteesi säilyvät hyvänä, pese ne käytön jälkeen siten, että niillä on aikaa kuivua kunnolla. Pesun jälkeen vaatteet voi pakata ilmatiiviiseen pussiin ja pimeään tilaan pitkäaikaisempaa säilytystä varten.

TUOTANTOKETJUMe DILLINGillä välitämme koko tuotantoketjustamme ja haluamme, että toimintamme on läpinäkyvää, ja sinä tiedät tarkalleen, mitä puet ihoasi vasten. Tämä kuva näyttää matkan, jonka vaatteemme ovat kulkeneet, ennen kuin ne päätyvät sinun vaatekaappiisi. Lue LisääSpinned Designed Dyed Cutted Sewed
Wool

Spinned

Designed

Dyed

Cutted

SewedPidä hyvää huolta villa-alusvaatteistasi

Kirjoita arvostelu

Kirjoita kommentti.

Etsitkö lahjaa?


Osta lahjakortti