Miesten huppari taskuilla villafroteeta toffee

Kirjoita kommentti.

Tuote nro: 9925-219-782

Huppari ekologista merinovillaa.
100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä
Mallimme on 185 cm ja käyttää kokoa M/5

139,99 €
Sis. ALV:n

Ole ystävällinen ja valitse vaihtoehto

Mallimme on 185 cm ja käyttää kokoa M/5

  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus


  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus

Tuotetiedot

Huppari taskuilla ja vetoketjulla ekologista villafroteeta

DILLINGin miesten villahuppari on villafroteeneulosta. Frotee on ulkopuolelta kauniin sileä, kun taas sisäpuolen silmukat tekevät siitä erityisen pehmeän tuntuisen ihoa vasten. Villa on ihoystävällistä ja ekologista ja sopii hyvin myös allergikoille ja herkkäihoisille. Valmistuksessa ei ole käytetty haitallisia kemikaaleja. Huppari on hyvä urheiluun ja vapaa-aikaan, sillä villa on kehon lämpötilaa säätelevä ja suojaa myös hikoilulta, sitoen kosteutta itseensä, pitäen sinut näin lämpimänä ja kuivana urheilun aikana ja sen jälkeen.

Värit: Toffee

Kankaan tiheys: 225 gr/m2

Materiaali: 100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä

Koot: S/4, M/5, L/6, XL/7, XXL/8

Käyttötarkoitus: Välikerros

Erityistä juuri tässä tuotteessa: Huppari on valmistettu korkealaatuisesta ekologisesta merinovillasta, joka on käsitelty 16-tuntisella hellävaraisella entsyymikäsittelyllä, joka poistaa villan kutittavan ominaisuuden. Materiaalin ja käsittelyn ansiosta saat erityisen turvallisen tuotteen, joka tuntuu ihanan pehmeältä ihoa vasten. Villamme on myös ympäristöystävällistä, eikä sitä ole Superwash-käsitelty (kloorikäsittely).

Sopii hyvin: Urheiluun ja vapaa-aikaan. Huppari sopii villan mahtavien ominaisuuksien ansiosta hyvin urheiluun ja ulkoiluun. Oli lajisi sitten vaellus, golf, juoksu tai vaikka melonta, niin se pitää sinut miellyttävän kuivana ja lämpimänä. Lisäksi huppari näyttää ja tuntuu hyvältä ja tarjoaa hieman ylellisyyttä vapaa-aikaan.

 

Hoito- ja pesuohjeet merinovillalle:

Villatuote on konepestävä, kunhan käytät 30 asteista villanpesuohjelmaa ja villalle tarkoitettua villanpesuainetta.

Villaa voi pestä myös käsin, mutta tällöin sitä ei saa jättää valuvan märäksi, vaan ylimääräinen vesi on puristettava pois.

Jotta villavaatteesi säilyvät hyvänä, pese ne käytön jälkeen siten, että niillä on aikaa kuivua kunnolla. Pesun jälkeen vaatteet voi pakata ilmatiiviiseen pussiin ja pimeään tilaan pitkäaikaisempaa säilytystä varten.

TUOTANTOKETJUMe DILLINGillä välitämme koko tuotantoketjustamme ja haluamme, että toimintamme on läpinäkyvää, ja sinä tiedät tarkalleen, mitä puet ihoasi vasten. Tämä kuva näyttää matkan, jonka vaatteemme ovat kulkeneet, ennen kuin ne päätyvät sinun vaatekaappiisi. Lue LisääSpinned Designed Cutted Sewed
Wool

Spinned

Designed

Cutted

SewedLaatukuvaus


 

 
 

EKOLOGINEN VILLAFROTEE

Villafroteemme on sinulle, joka haluat pehmeän ja paksun villalaadun. Villan laatu on ekologista, mutta neulostekniikka erottaa sen alkuperäisestä ekologisesta villasta. Kangas on neulottu froteeksi, joka antaa pehmeän ja pörröisen sisäpinnan, kun taas ulkopuolelta se on kauniin sileä. Villafrotee ei ole alusvaatteiden materiaali, vaan keskikerrasto kylmien päivien tai kesäöiden lämmikkeeksi.

Villafrotee on käynyt läpi "naturetexx plasma"-käsittelyn. Tämä plasmakäsittely tekee villasta todella pehmeän ja helposti pestävän. Villakuitu on raakaa, tai toisin sanoen käsittelemätöntä ja näin voidaan säilyttää villan luonnolliset ominaisuudet eristää, sitoa kosteutta ja suojata hikoilulta.

Suosittelemme, että villafroteiset vaatteet pestään 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.
Lue lisää...Villafrotee on käynyt läpi "naturetexx plasma"-käsittelyn. Tämä plasmakäsittely tekee villasta todella pehmeän ja helposti pestävän. Villakuitu on raakaa, tai toisin sanoen käsittelemätöntä ja näin voidaan säilyttää villan luonnolliset ominaisuudet eristää, sitoa kosteutta ja suojata hikoilulta.

Suosittelemme, että villafroteiset vaatteet pestään 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.

 

Mittataulukko


TÄMÄN TUOTTEEN MITTATAULUKKO


Koko Pituus edestä/takaa
(CM)
Käsivarren ulkopituus
(CM)
Käsivarren sisäpituus
(CM)
S/4 70 75 53
M/5 71 76 53
L/6 72 77 53
XL/7 74 79 53
XXL/8 75 81 53

Emme ilmoita tuotteen ympärysmittaa, koska materiaali on erittäin joustavaa ja mukautuu vartalon muotoon. Tasaisella pinnalla otetut ympärysmitat voisivat siten olla harhaanjohtavia. Sen sijaan voit valita sinulle sopivan koon alla olevan mittataulukon perusteella.TÄMÄN TUOTTEEN MITTATAULUKKO

 

MIEHET MITTATAULUKKO

Koko Rinnanympärys
(cm)
Vyötärönympärys
(cm)
Lantionympärys
(cm)
S/4 91-96 75-80 92-97
M/5 96-102 80-86 97-103
L/6 102-107 86-96 103-108
XL/7 107-114 96-108 108-115
XXL/8 114-120 108-120 115-121


MIEHET MITTATAULUKKO

Kirjoita arvostelu

Kirjoita kommentti.

Etsitkö lahjaa?


Osta lahjakortti