Maksaminen – Toimitus – Ilmainen palautus

Maksaminen

Voit valita maksutavan: Klarna, Verkkopankkimaksu, VISA tai Mastercard.
 

 
 

  • DILLINGillä maksuihin ei tule lisämaksuja. Summa menee tililtäsi heti, kun tavarat on lähetetty DILLINGiltä. Summa on juuri se, minkä olet hyväksynyt tilauksesi yhteydessä.
  • DILLINGillä on AAA, korkein luottoluokitus.

Lasku
Kun tilaat Klarna-laskulla, tilaus toimitetaan sinulle aina ennen maksamista, mikä tekee tilaamisesta helppoa ja riskitöntä. Lue lisää Klarna laskusta.

Verkkopankkimaksu
Kun valitset maksutavaksi verkkopankkimaksun, sinut ohjataan asioimaan omaan verkkopankkiisi. Verkkopankkimaksun voi suorittaa Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Aktian, Säästöpankin ja S-Pankin kautta.

  

Nopea toimitus


Toimitus lähetetään 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Jos tilaat ennen klo 12, tilaus lähetetään saman päivän aikana. Logistiikkakumppanimme Posti toimittaa tilauksesi normaalisti 3-5 päivässä. Saat sähköpostiviestin, kun tilaamasi tuotteet on lähetetty. Voit seurata lähestystäsi saamallasi Postin lähetystunnuksella koko toimituksen ajan.

  

Toimitustavat


Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille.
Tilauksellesi on kaksi toimitusvaihtoehtoa: Nouto POSTIN noutopisteestä - Toimituskulut 4,00 € tai POSTI kotiinkuljetus - Toimituskulut 10,90 €. Voit helposti kummassakin tapauksessa seurata pakettisi kulkua Postin lähetystunnuksella.   

 

Ilmainen 100 päivän palautusoikeus


Sinulla on täysi palautusoikeus.

Jos kadut ostostasi, kaikilla tuotteillamme on 100 päivän palautusoikeus tuotteen noutoajankohdasta laskien.

Tuotteet on palautettava samassa kunnossa kuin vastaanotit ne, ts. kaikkien lappujen ja merkkien tulee olla paikoillaan ja vaatteen tulee olla käyttämätön ja pesemätön.

Riippumatta siitä, vaihdatko vai palautatko tuotteita, toimita ne aina takaisin meille, jolloin saat myös rahanpalautuksen. Pikakäsittelemme lähetykset ja takaamme, että saat rahanpalautuksen 2-3 päivän sisällä palautuksen saapumisesta meille. Näin voit välittömästi tilata korvaavan tuotteen palautetun tilalle ja saat sen nopeammin kuin perinteisessä vaihdossa. Voit toki myös odottaa siihen, että olet vastaanottanut rahanpalautuksen.

Jotta palautus olisi mahdollisimman helppoa, voit palauttaa tuotteet samassa pakkauksessa, jossa ne saapuivat. Paketissa tulee mukana palautustarra, jota käyttämällä vältyt postitusmaksuilta.

1. Ruksaa mukana tulleeseen lomakkeeseen, miten haluat rahanpalautuksen maksettavan. Jos haluat, että rahat maksetaan jollekin toiselle kuin tilauksen yhteydessä rekisteröidylle henkilölle, ilmoita meille ystävällisesti tilinomistaja, henkilö- ja tilinumero, allekirjoitettuna.

2. Täytä palautussyy ja noudata palautuslomakkeen ohjeita – laita täytetty lomake mukaan palautuspakettiin.

3. Palautuspaketti toimitetaan Postin palvelupisteeseen (sinua lähimmän löydät Postin kotisivulta).

Jos olet tilannut useita tuotteita ja palautat vain osan, maksamme luonnollisesti takaisin vain palautetut tuotteet, mikäli palautuslomake on täytetty.