UV-suojattu lasten aurinkohattu suojakerroin 50+ sininen

Kirjoita kommentti.

Tuote nro: 8245-194-174

Monikäyttöinen lasten aurinkohattu kesän leikkeihin.
78 % polyamidi, 22 % elastaani

Sun protection

Sis. ALV:n

Valmis lähetettäväksi

Ole ystävällinen ja valitse vaihtoehto

  Ilmainen toimitus Suomessa yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus


  Ilmainen toimitus Suomessa yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus

Tuotetiedot

UV-suojattu lasten aurinkohattu suojakerroin 50+ sininen

Tämä lasten aurinkohattu on erittäin miellyttävän tuntuinen ja kestävä - kestää myös aurinkovoiteen sekä kloori- ja suolaveden. Tiheä kudontatekniikka suojaa jopa 98 prosentilta haitallisia UV-säteitä. DILLINGIN suojavaatteilla on korkein sertifiointi, suojakerroin UPF 50+ (Ultraviolet Protection Factor 50+), australialainen/uusiseelantilainen standardi 4399. Kankaassa on heijastava aaltomainen painatus, joka tekee lapsesta näkyvämmän ja helpommin silmällä pidettävän.

Värit: Sininen

Kankaan tiheys: 200 gr/m2

Materiaali: 78 % polyamidi, 22 % elastaani

Koot: 48, 50, 52

Käyttötarkoitus: UV-suojavaatteet

Erityistä juuri tässä tuotteessa: Tämä aurinkohattu on valmistettu ECONYL® (polyamidi) ja LYCRA xtra life® (elastaani) -seoksesta. Materiaali tekee tuotteesta sekä mukavan tuntuisen, kestävän että ympäristöystävällisen. ECONYL® on valmistettu 100-prosenttisesta uusiokäytetystä polyamidista, joka on peräisin muun muassa merestä kerätyistä vanhoista kalaverkoista. DILLINGin UV-suojavaatteiden avulla puhdistat muovia merestä - vaate kerrallaan. Lue lisää täältä.

Sopii hyvin: UV-aurinkohattu sopii leikkeihin niin maalla kuin vedessä. Se on mukavan tuntuinen, kuivuu nopeasti ja kestää aurinkovoidetta, kloori- ja suolavettä ilman, että UV-suoja heikkenee.

Tuotteen sertifikaatit:

 

UV-suojavaatteiden pesuohje:

DILLINGin UV-suojavaatteet voidaan pestä pesukoneessa 40 asteen ohjelmalla ja ripustaa kuivumaan. Vaatteet eivät kestä kuivausrumpua tai silitystä.

Laatukuvaus

 


  • Koska hienot polyesterikuidut on neulottu hyvin tiheästi, DILLINGin aurinkosuojavaatteet estävät 98 % haitallisesta UV-säteilystä.
  • Nämä ominaisuudet saavutetaan erityisen neulontatekniikan avulla. Aurinkosuojan valmistamiseen ei ole käytetty ainuttakaan kemikaalia.
  • DILLING Sun-Protection suojaa auringolta ja sitä voidaan käyttää sekä suola- että kloorivedessä, ilman että vaikutus heikentyisi.
  • Vaatteet sisältävät korkeimman sertifiointitason australialaisen/uusi-seelantilaisen luokituksen AS/NZS 4399: SPF 50 +.

Mittataulukko


TÄMÄN TUOTTEEN MITTATAULUKKO


Koko Ikä Ympärysmitta
(CM)
48 9-18 kuukautta 48-50
50 2-3 vuotta 50-52
52 3-8 vuotta 52-54


TÄMÄN TUOTTEEN MITTATAULUKKO

 

Kirjoita arvostelu

Kirjoita kommentti.