Lasten tuubihuivi - huippulaatuista ja ekologista merinovillaa petrooli

Kirjoita kommentti.

Tuote nro: 5322-197-115

Pehmeä ja kutittamaton tuubihuivi ekologista merinovillaa.
100 % ekologinen merinovilla
Mulesing-vapaa merinovilla: kyllä

16,99 €
Sis. ALV:n

Ole ystävällinen ja valitse vaihtoehto

  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus


  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus

Tuotetiedot

Ihoystävällinen ja joustava lasten tuubihuivi

Lasten tuubihuivi on tyylikäs ja monikäyttöinen lisä lapsen vaatekaappiin. Se auttaa lastasi pitämään kylmän loitolla sekä kaulahuivina että kasvojen suojaksi vedettynä. Se suojaa hyvin tuulelta ja sen voi helposti laittaa esimerkiksi pään suojaksi pyöräilykypärän alle. Huivi on valmistettu pehmeästä ja ihoystävällisestä materiaalista ja se tuntuu miellyttävältä ihoa vasten.

Värit: Petrooli

Kankaan tiheys:

Materiaali: 100 % ekologinen merinovilla
Mulesing-vapaa merinovilla: kyllä

Koot: ONE SIZE

Käyttötarkoitus: Tuubihuivi

Erityistä juuri tässä tuotteessa: Tuubihuivin villa on sekä ekologista että mulesing-vapaata. Huippulaatuinen villa kudotaan erittäin ohuesta ja hienosta villalangasta, mikä tekee siitä ainutlaatuisen pehmeän ja kutittamattoman ihoa vasten.

Sopii hyvin: DILLINGin tuubihuivi huippulaatuista merinovillaa eristää ja lämmittää hyvin, eikä vie tilaa tai tunnu epämukavalta kuten tavalliset kaulahuivit. Villa sitoo myös kosteutta ja ehkäisee hikoilulta ja sopiikin hyvin kaikkeen urheiluun.

 

Hoito- ja pesuohjeet merinovillalle:

Villatuote on konepestävä, kunhan käytät 30 asteista villanpesuohjelmaa ja villalle tarkoitettua villanpesuainetta.

Villaa voi pestä myös käsin, mutta tällöin sitä ei saa jättää valuvan märäksi, vaan ylimääräinen vesi on puristettava pois.

Jotta villavaatteesi säilyvät hyvänä, pese ne käytön jälkeen siten, että niillä on aikaa kuivua kunnolla. Pesun jälkeen vaatteet voi pakata ilmatiiviiseen pussiin ja pimeään tilaan pitkäaikaisempaa säilytystä varten.

Laatukuvaus


 

  

Huippulaatuinen merinovillamme

Huippulaatuinen merinovillamme on sinulle, joka haluat sileän ja pehmeän villalaadun urheilullisessa mallissa. Tämä villa on erityisen hienoa laatua, koska se on valmistettu poikkeuksellisen ohuesta langasta. Tämä tarkoittaa, että huippulaatuinen villa on jopa pehmeämpää kuin ekologinen merinovillamme – tästä tulee siis termi huippulaatuinen. Mitä ohuempaa hankkimamme villa on, sitä korkeammat ovat myös kustannukset. Siksi myös vaatteet huippulaatuisesta merinovillasta ovat kalliimpia ekologiseen merinovillaan verrattuna.

Huippulaatuinen merinovilla on kertaneulosta, mikä tarkoittaa, että kangas on sileä ja tiivis. Se myös säilyttää siksi muotonsa käytössä. Villa on käynyt läpi "superwash"-käsittelyn, kuten lähes kaikki muukin villa alusvaatemarkkinoilla. Tässä käsittelyssä poistetaan villan kutittava ominaisuus kloorilla, minkä jälkeen villan kuitu suljetaan hartsikerroksella (useimmiten muovia). Tämä ei ole hyväksi ympäristölle, mutta se tekee villan pesemisestä hieman helpompaa. Suosittelemme kuitenkin, että kaikki villatuotteet pestään 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.

Teemme jatkuvasti töitä saadaksemme huippulaatuista merinovillaa ekologisena, mutta niin kauan kuin tämä ei ole mahdollista, olemme halunneet pitää laadun valikoimassamme sellaisenaan, koska hieno ja kestävä villalaatu on erittäin kysyttyä.
Lue lisää... Huippulaatuinen merinovilla on kertaneulosta, mikä tarkoittaa, että kangas on sileä ja tiivis. Se myös säilyttää siksi muotonsa käytössä. Villa on käynyt läpi "superwash"-käsittelyn, kuten lähes kaikki muukin villa alusvaatemarkkinoilla. Tässä käsittelyssä poistetaan villan kutittava ominaisuus kloorilla, minkä jälkeen villan kuitu suljetaan hartsikerroksella (useimmiten muovia). Tämä ei ole hyväksi ympäristölle, mutta se tekee villan pesemisestä hieman helpompaa. Suosittelemme kuitenkin, että kaikki villatuotteet pestään 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.

Teemme jatkuvasti töitä saadaksemme huippulaatuista merinovillaa ekologisena, mutta niin kauan kuin tämä ei ole mahdollista, olemme halunneet pitää laadun valikoimassamme sellaisenaan, koska hieno ja kestävä villalaatu on erittäin kysyttyä.

 

Kirjoita arvostelu

Kirjoita kommentti.

Etsitkö lahjaa?


Osta lahjakortti