Lasten tonttulakki - ekologista merinovillaa joulunpunainen

Kirjoita kommentti.

Tuote nro: 5360-190-797

Joulunpunainen lasten tonttulakki.
100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä

Nordic Ecolabel

23,99 €
Sis. ALV:n

Ole ystävällinen ja valitse vaihtoehto

  Ilmainen toimitus Suomessa yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus


  Ilmainen toimitus Suomessa yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus

Tuotetiedot

Lasten tonttulakki ekologista merinovillaa

Tonttulakki on joulun välttämätön varuste. Viehättävä ja hieno tonttulakkimme ei ole poikkeus. Klassinen tonttulakkimme näyttää juuri siltä kuin pitääkin. Se istuu kauniisti lapsen päähän ja taitetun reunan avulla säädät koon lapsen päähän sopivaksi. Tonttulakissa on kaunis, punavalkoinen nauha brodeeratulla tekstillä ja klassinen paksu tupsu. Lakki istuu tiukasti päähän, mutta tuntuu silti pehmeältä ja mukavalta. Tämä tekee siitä sopivan päivittäiseen käyttöön ja voit olla varma, että se tuntuu mukavalta lapsen päässä.

Värit: Joulunpunainen

Kankaan tiheys: 205 gr/m2

Materiaali: 100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä

Koot: ONE SIZE (3-8 v)

Käyttötarkoitus: Tonttulakki

Erityistä juuri tässä tuotteessa: Tonttulakki on valmistettu ja entsyymikäsitelty DILLINGin omalla Joutsenmerkityllä tekstiilivärjäämöllä Tanskassa. Valmistuksessa ei käytetä haitallisia kemikaaleja tai väriaineita, vaan yksinomaan lempeitä menetelmiä, joilla muun muassa poistetaan epämiellyttävät ja kuitttavat pienet karvat ja lopputuloksena on pehmeä ja kaunis tuote. Prosessi on hyväksi sekä iholle että ympäristölle ja voit käyttää sitä hyvällä omalla tunnolla lapsellesi. Tonttulakki sopii myös lapsille, joilla on erityisen herkkä iho tai allergioita.

Sopii hyvin: Joulunaikaan - niin sisällä kuin ulkona. Tonttulakki on hauska vaihtoehto tavalliselle hatulle kylmään vuodenaikaan. Tonttulakki lämmittää ihanasti lapsen pään ja mukautuu samalla lapsen luonnolliseen kehon lämpötilaan. Tonttulakki tuntuu miellyttävältä päässä ja se sopii täydellisesti joulun eri tilaisuuksiin. Etsitkö täydellistä joulusettiä pikkutytöllesi? Suosittelemme yhdistämään tonttulakin DILLINGin ihastuttavaan ja samanväriseen joulumekkoon.

Tuotteen sertifikaatit:

Kaikki DILLINGin hankkima villa ja -puuvilla on korkealaatuista ja ekologista.

Me DILLINGillä olemme valinneet pohjoismaisen ympäristömerkin, Joutsenmerkin, koska sillä on tiukimmat vaatimukset värjäys- ja käsittelyprosessille.

Löydät Joutsenmerkin sertifikaattimme täältä.

Tuotteidemme värjäysprosessissa ei käytetä haitallisia kemikaaleja tai raskasmetalleja.

Riippumaton testi värjäämömme jätevedestä osoittaa, että raskasmetallien määrä on alle juomavedelle asetetun raja-arvon.

 

Hoito- ja pesuohjeet merinovillalle:

Villatuote on konepestävä, kunhan käytät 30 asteista villanpesuohjelmaa ja villalle tarkoitettua villanpesuainetta.

Villaa voi pestä myös käsin, mutta tällöin sitä ei saa jättää valuvan märäksi, vaan ylimääräinen vesi on puristettava pois.

Jotta villavaatteesi säilyvät hyvänä, pese ne käytön jälkeen siten, että niillä on aikaa kuivua kunnolla. Pesun jälkeen vaatteet voi pakata ilmatiiviiseen pussiin ja pimeään tilaan pitkäaikaisempaa säilytystä varten.
 DILLING VILLANPESUAINE 500 ML

 DILLING VILLANPESUAINE 500 ML
 

Laatukuvaus


 

  

Ekologinen merinovillamme

Ekologinen merinovillamme on sinulle, joka haluat mahdollisimman puhtaan ja ympäristöystävällisen villalaadun. Tämän laadun tunnistat pienestä "ECO"-merkistä. Villa käsitellään ja värjätään ympäristöystävällisessä värjäämössämme Tanskassa. Siellä se on käynyt läpi 16-tuntisen entsyymikäsittelyn, jossa kutittava ominaisuus on varovasti poistettu. Käsittely tekee villasta ihanan pehmeän. Villakuitu on raakaa, tai toisin sanoen käsittelemätöntä ja näin voidaan myös säilyttää villan luonnolliset ominaisuudet eristää, sitoa kosteutta ja suojata hikoilulta.

Käytetty neulostekniikka on 1/1 rib-neulos, mikä tarkoittaa, että kangas on hyvin joustava ja venyy sopivasti käytössä. Silti vaatteet säilyttävät muotonsa pesussa. Lisäksi tätä villalaatua on saatavilla myös leveänä rib-neuloksena (8/1), joka antaa kankaalle kauniin eläväisen rakenteen.

Ekomerinovillan pesussa on noudatettava tarkoin ohjeita – muutoin villa menee käyttökelvottomaksi. Ekologiset merinovillavaatteet on pestävä 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.
Lue lisää... Käytetty neulostekniikka on 1/1 rib-neulos, mikä tarkoittaa, että kangas on hyvin joustava ja venyy sopivasti käytössä. Silti vaatteet säilyttävät muotonsa pesussa. Lisäksi tätä villalaatua on saatavilla myös leveänä rib-neuloksena (8/1), joka antaa kankaalle kauniin eläväisen rakenteen.

Ekomerinovillan pesussa on noudatettava tarkoin ohjeita – muutoin villa menee käyttökelvottomaksi. Ekologiset merinovillavaatteet on pestävä 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.

 

Mittataulukko

#N/A

Kirjoita arvostelu

Kirjoita kommentti.

Etsitkö lahjaa?


Osta lahjakortti