Lasten pyjamahousut harmaameleerattu

Kirjoita kommentti.

Tuote nro: 5480-255-619

Lasten pyjamahousut ekologista puuvillaa ja elastaania.
97 % ekologinen puuvilla, 3 % elastaani

Nordic Ecolabel

19,99 €
Sis. ALV:n

Ole ystävällinen ja valitse vaihtoehto

  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus


  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus

Tuotetiedot

Klassiset ja rennot lasten pyjamahousut

Klassiset pyjamahousut ekologista puuvillaa ja elastaania. Housuissa on miellyttävä resorivyötärö, joka varmistaa, että housut pysyvät siellä missä pitääkin. Housujen rento malli tarjoaa liikkumisvapautta leikkeihin ja päivän puuhiin. Väljä ja hyvä istuvuus tarjoaa lapselle mukavuutta läpi koko yön.

Värit: Harmaameleerattu

Kankaan tiheys: 210 gr/m2

Materiaali: 97 % ekologinen puuvilla, 3 % elastaani

Koot: 98/104, 110/116, 122/128, 134/140, 146/152

Käyttötarkoitus: Yöasut

Erityistä juuri tässä tuotteessa: DILLINGin ekologiset puuvillatuotteet ovat turvallinen ja ympäristöystävällinen valinta. Pyjamahousut valmistetaan DILLINGin omalla Joutsenmerkityllä värjäämöllä Tanskassa, ilman haitallisia väriaineita tai kemikaaleja. Valitsemalla DILLINGin ekologiset tuotteet annat lapsellesi sekä iho- että ympäristöystävälliset tuotteet, jotka kestävät toistuvissa pesuissa menettämättä väriään tai muotoaan.

Sopii hyvin: Yöasut. Nyt voit helpottaa lapsen nukkumaan laittamista. Pyjamahousut tuntuvat pehmeiltä ja miellyttäviltä ihoa vasten ja ne tarjoavat optimaalista mukavuutta ja täyden liikkumisvapauden koko yöksi. Suosittelemme yhdistämään pyjamahousut DILLINGin saman laadun pyjamapaidan kanssa.

Tuotteen sertifikaatit:

Kaikki DILLINGin hankkima villa ja -puuvilla on korkealaatuista ja ekologista.

Me DILLINGillä olemme valinneet pohjoismaisen ympäristömerkin, Joutsenmerkin, koska sillä on tiukimmat vaatimukset värjäys- ja käsittelyprosessille.

Löydät Joutsenmerkin sertifikaattimme täältä.

Tuotteidemme värjäysprosessissa ei käytetä haitallisia kemikaaleja tai raskasmetalleja.

Riippumaton testi värjäämömme jätevedestä osoittaa, että raskasmetallien määrä on alle juomavedelle asetetun raja-arvon.

 

Hoito- ja pesuohjeet puuvilla:

DILLING suosittelee, että noudatat aina tuotteen hoito-ohjelapun pesuohjeita.

Laatukuvaus


 

  

Ekologinen puuvilla

Ekologiset puuvilla-alusvaatteemme on valmistettu GOTS-sertifioidusta puuvillasta ja ne käsitellään Tanskassa omalla ympäristöystävällisellä Joutsenmerkityllä värjäämöllämme. Puuvillatuotteet ovat olleet valikoimassamme jo vuodesta 1943 lähtien. Niinpä tänä päivänä myytävien tuotteiden taustalta löytyy paljon hienosäätöä ja vuosien kokemus.

Pitkävartinen ekologinen puuvilla viljellään ilman torjunta-aineita ja hyönteismyrkkyjä, jolloin lopputuloksena on korkealaatuinen ja ympäristöystävällinen tuote. Kun tämä yhdistetään puhtaaseen värjäysprosessiin, voimme tarjota sinulle ainutlaatuisen turvallisen tuotteen, joka sopii niin herkkäihoisille kuin allergikoille.

Ympäristöystävällisen entsyymikäsittelyn ansiosta tuotteemme säilyttävät muotonsa ja värinsä myös toistuvissa pesuissa, tietysti pesuohjeita noudattaen.
Lue lisää... Pitkävartinen ekologinen puuvilla viljellään ilman torjunta-aineita ja hyönteismyrkkyjä, jolloin lopputuloksena on korkealaatuinen ja ympäristöystävällinen tuote. Kun tämä yhdistetään puhtaaseen värjäysprosessiin, voimme tarjota sinulle ainutlaatuisen turvallisen tuotteen, joka sopii niin herkkäihoisille kuin allergikoille.

Ympäristöystävällisen entsyymikäsittelyn ansiosta tuotteemme säilyttävät muotonsa ja värinsä myös toistuvissa pesuissa, tietysti pesuohjeita noudattaen.

 

Mittataulukko


TÄMÄN TUOTTEEN MITTATAULUKKO


Koko Jalan ulkopituus
(CM)
Jalan sisäpituus
(CM)
98/104 47 63
110/116 53 70
122/128 61 77
134/140 66 83
146/152 73 92

Emme ilmoita tuotteen ympärysmittaa, koska materiaali on erittäin joustavaa ja mukautuu vartalon muotoon. Tasaisella pinnalla otetut ympärysmitat voisivat siten olla harhaanjohtavia. Sen sijaan voit valita sinulle sopivan koon alla olevan mittataulukon perusteella.TÄMÄN TUOTTEEN MITTATAULUKKO

 

LAPSET MITTATAULUKKO

Koko Ikä
86/92 1½ - 2 vuotta
98/104 3-4 vuotta
110/116 5-6 vuotta
122/128 7-8 vuotta
134/140 9-10 vuotta
146/152 11-12 vuotta
158/164 13-14 vuotta

Kirjoita arvostelu

Kirjoita kommentti.

Etsitkö lahjaa?


Osta lahjakortti