Lasten paita - ekomerinovillaa Roosa

Kirjoita kommentti.

Tuote nro: 5360-912-769

Joutsenmerkitty pitkähihainen villapaita.
100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä

Nordic Ecolabel

27,99 €
Sis. ALV:n

Ole ystävällinen ja valitse vaihtoehto

  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus


  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus

Tuotetiedot

Kauniisti istuva pitkähihainen villapaita

Ihanan pehmeä lasten villapaita ekomerinovillaa. Paita soveltuu niin jalkapalloharjoituksiin, hiihtoretkille ja partioon, mutta myös yhtä lailla pehmeäksi pyjamapaidaksi. Villalla on erinomainen eristävä ominaisuus, minkä lisäksi se myös siirtää kosteuden pois iholta, tuntumatta kuitenkaan märältä - näin lapsesi pysyy lämpimänä ja kuivana, säästä tai aktiviteettitasosta riippumatta. Pehmeän ja kutittamattoman laadun takaa ympäristöystävällinen entsyymikäsittely Joutsenmerkityllä värjäämöllämme Tanskassa. Suositellaan yhdistämään saman sarjan leggingsien kanssa.

Värit: Roosa

Kankaan tiheys: 205 gr/m2

Materiaali: 100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä

Koot: 98/104, 110/116, 122/128, 134/140,146/152

Käyttötarkoitus: Alusvaatteet

Erityistä juuri tässä tuotteessa: Tämä lasten villapaita on Joutsenmerkitty, kiitos puhtaan valmistusmenetelmän omassa tanskalaisessa värjäämössämme. Valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan haitallisia väriaineita, raskasmetalleja tai superpesua (kloorikäsittely). Siksi paita sopii hyvin myös herkkäihoisille.

Sopii hyvin: Arkikäyttöön, vuoden ympäri. Kiitos joustavan mallin ja merinovillan ainutlaatuisten ominaisuuksien, tämä lasten paita sopii käytettäväksi sekä jalkapallossa, partiossa, leikkipuistossa, hiihtoretkellä että pehmeänä pyjamapaitana yhdessä villaleggingsien kanssa. Villa eristää ja sitoo kosteutta, ilman että se tuntuu märältä, joten lapsesi pysyy kuivana ja lämpimänä riippumatta säästä tai aktiivisuustasosta.

Tuotteen sertifikaatit:

Kaikki DILLINGin hankkima villa ja -puuvilla on korkealaatuista ja ekologista.

Me DILLINGillä olemme valinneet pohjoismaisen ympäristömerkin, Joutsenmerkin, koska sillä on tiukimmat vaatimukset värjäys- ja käsittelyprosessille.

Löydät Joutsenmerkin sertifikaattimme täältä.

Tuotteidemme värjäysprosessissa ei käytetä haitallisia kemikaaleja tai raskasmetalleja.

Riippumaton testi värjäämömme jätevedestä osoittaa, että raskasmetallien määrä on alle juomavedelle asetetun raja-arvon.

 

Hoito- ja pesuohjeet merinovillalle:

Villatuote on konepestävä, kunhan käytät 30 asteista villanpesuohjelmaa ja villalle tarkoitettua villanpesuainetta.

Villaa voi pestä myös käsin, mutta tällöin sitä ei saa jättää valuvan märäksi, vaan ylimääräinen vesi on puristettava pois.

Jotta villavaatteesi säilyvät hyvänä, pese ne käytön jälkeen siten, että niillä on aikaa kuivua kunnolla. Pesun jälkeen vaatteet voi pakata ilmatiiviiseen pussiin ja pimeään tilaan pitkäaikaisempaa säilytystä varten.

Laatukuvaus


 

  

Ekologinen merinovillamme

Ekologinen merinovillamme on sinulle, joka haluat mahdollisimman puhtaan ja ympäristöystävällisen villalaadun. Tämän laadun tunnistat pienestä "ECO"-merkistä. Villa käsitellään ja värjätään ympäristöystävällisessä värjäämössämme Tanskassa. Siellä se on käynyt läpi 16-tuntisen entsyymikäsittelyn, jossa kutittava ominaisuus on varovasti poistettu. Käsittely tekee villasta ihanan pehmeän. Villakuitu on raakaa, tai toisin sanoen käsittelemätöntä ja näin voidaan myös säilyttää villan luonnolliset ominaisuudet eristää, sitoa kosteutta ja suojata hikoilulta.

Käytetty neulostekniikka on 1/1 rib-neulos, mikä tarkoittaa, että kangas on hyvin joustava ja venyy sopivasti käytössä. Silti vaatteet säilyttävät muotonsa pesussa. Lisäksi tätä villalaatua on saatavilla myös leveänä rib-neuloksena (8/1), joka antaa kankaalle kauniin eläväisen rakenteen.

Ekomerinovillan pesussa on noudatettava tarkoin ohjeita – muutoin villa menee käyttökelvottomaksi. Ekologiset merinovillavaatteet on pestävä 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.
Lue lisää... Käytetty neulostekniikka on 1/1 rib-neulos, mikä tarkoittaa, että kangas on hyvin joustava ja venyy sopivasti käytössä. Silti vaatteet säilyttävät muotonsa pesussa. Lisäksi tätä villalaatua on saatavilla myös leveänä rib-neuloksena (8/1), joka antaa kankaalle kauniin eläväisen rakenteen.

Ekomerinovillan pesussa on noudatettava tarkoin ohjeita – muutoin villa menee käyttökelvottomaksi. Ekologiset merinovillavaatteet on pestävä 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.

 

Mittataulukko

 

LAPSET MITTATAULUKKO

Koko Ikä
86/92 1½ - 2 vuotta
98/104 3-4 vuotta
110/116 5-6 vuotta
122/128 7-8 vuotta
134/140 9-10 vuotta
146/152 11-12 vuotta
158/164 13-14 vuotta

Pidä hyvää huolta villa-alusvaatteistasi

Kirjoita arvostelu

Kirjoita kommentti.

Etsitkö lahjaa?


Osta lahjakortti