Lasten kypärämyssy villafroteeta Tummanruskea

Kirjoita kommentti.

Tuote nro: 5324-193-783

Ekologinen ja hyvin istuva kypärämyssy.
100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä

24,99 €
Sis. ALV:n

Ole ystävällinen ja valitse vaihtoehto

  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus


  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus

Tuotetiedot

Joutsenmerkitty kypärämyssy merinovillaa

Lasten kypärämyssy on valmistettu villafroteesta, joka on vielä lämpimämpi ja pehmeämpi kuin tavallinen villakypärämyssymme. Siksi se on erityisen hyvä talvikäyttöön, juuri silloin kun tarvitaan enemmän suojaa kylmältä. Kypärämyssy istuu sopivan tiukasti päähän ja pitää lapsen lämpimänä ja kuivana. Villa on myös joustava materiaali, joten se on helppoa pukea ja riisua.

Värit: Tummanruskea

Kankaan tiheys: 225 gr/m2

Materiaali: 100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä

Koot: ONE SIZE (98/128)

Käyttötarkoitus: Myssyt

Erityistä juuri tässä tuotteessa: Kypärämyssyn villa on käsitelty Joutsenmerkityllä värjäämöllämme Tanskassa. Näin voimme tarjota sinulle iho- ja ympäristöystävällisen kypärämyssyn, koska käsittelyssämme ei käytetä lainkaan haitallisia kemikaaleja, raskasmetalleja eikä Superwash-käsittelyä (kloorikäsittely).

Sopii hyvin: Ulkoiluun - Syksyisin ja talvisin. Villafroteesta valmistettu kypärämyssy on tavallista villaa lämpimämpi ja sopii hyvin kylmään vuodenaikaan. Myssy on edestä ja takaa hieman pidempi, varmistaen ettei kylmä ilma pääse hiipimään sisään.

 

Hoito- ja pesuohjeet merinovillalle:

Villatuote on konepestävä, kunhan käytät 30 asteista villanpesuohjelmaa ja villalle tarkoitettua villanpesuainetta.

Villaa voi pestä myös käsin, mutta tällöin sitä ei saa jättää valuvan märäksi, vaan ylimääräinen vesi on puristettava pois.

Jotta villavaatteesi säilyvät hyvänä, pese ne käytön jälkeen siten, että niillä on aikaa kuivua kunnolla. Pesun jälkeen vaatteet voi pakata ilmatiiviiseen pussiin ja pimeään tilaan pitkäaikaisempaa säilytystä varten.

TUOTANTOKETJUMe DILLINGillä välitämme koko tuotantoketjustamme ja haluamme, että toimintamme on läpinäkyvää, ja sinä tiedät tarkalleen, mitä puet ihoasi vasten. Tämä kuva näyttää matkan, jonka vaatteemme ovat kulkeneet, ennen kuin ne päätyvät sinun vaatekaappiisi. Lue LisääSpinned Designed Cutted Sewed
Wool

Spinned

Designed

Cutted

SewedLaatukuvaus


 

 
 

EKOLOGINEN VILLAFROTEE

Villafroteemme on sinulle, joka haluat pehmeän ja paksun villalaadun. Villan laatu on ekologista, mutta neulostekniikka erottaa sen alkuperäisestä ekologisesta villasta. Kangas on neulottu froteeksi, joka antaa pehmeän ja pörröisen sisäpinnan, kun taas ulkopuolelta se on kauniin sileä. Villafrotee ei ole alusvaatteiden materiaali, vaan keskikerrasto kylmien päivien tai kesäöiden lämmikkeeksi.

Villafrotee on käynyt läpi "naturetexx plasma"-käsittelyn. Tämä plasmakäsittely tekee villasta todella pehmeän ja helposti pestävän. Villakuitu on raakaa, tai toisin sanoen käsittelemätöntä ja näin voidaan säilyttää villan luonnolliset ominaisuudet eristää, sitoa kosteutta ja suojata hikoilulta.

Suosittelemme, että villafroteiset vaatteet pestään 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.
Lue lisää...Villafrotee on käynyt läpi "naturetexx plasma"-käsittelyn. Tämä plasmakäsittely tekee villasta todella pehmeän ja helposti pestävän. Villakuitu on raakaa, tai toisin sanoen käsittelemätöntä ja näin voidaan säilyttää villan luonnolliset ominaisuudet eristää, sitoa kosteutta ja suojata hikoilulta.

Suosittelemme, että villafroteiset vaatteet pestään 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.

 

Mittataulukko


TÄMÄN TUOTTEEN MITTATAULUKKO


Koko Ikä Ympärysmitta
(CM)
98/128 3-8 vuotta 50-54


TÄMÄN TUOTTEEN MITTATAULUKKO

Kirjoita arvostelu

Kirjoita kommentti.

Etsitkö lahjaa?


Osta lahjakortti