Lasten kypärämyssy ribbineulotua merinovillaa punaruskea

Kirjoita kommentti.

Tuote nro: 5231-193-781

Pehmeä ja kauniisti istuva lasten kypärämyssy.
100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä

Nordic Ecolabel

Sis. ALV:n

Valmis lähetettäväksi

Ole ystävällinen ja valitse vaihtoehto

  Ilmainen toimitus Suomessa yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus


  Ilmainen toimitus Suomessa yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus

Tuotetiedot

Laatukypärämyssy Joutsenmerkittyä merinovillaa

Korkealaatuinen kypärämyssy ihoystävällistä merinovillaa, jonka kutittava ominaisuus on poistettu. Lopputuloksena on täydellinen tuote lapsen herkälle iholle. Materiaali on joustavaa ribbineulottua villaa, joka istuu hyvin ja lämmittää, eikä kiristä mistään. Villa on likaa ja vettä hylkivä ja siksi sopii ulkoiluun säällä kuin säällä.

Värit: Punaruskea

Kankaan tiheys: 220 gr/m2

Materiaali: 100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä

Koot: 62/74 (1-9 kk), 80/92 (9-24 kk), 98/128 (3-8 v)

Käyttötarkoitus: Myssy

Mulesing-vapaa: Käytämme villatuotteidemme valmistuksessa vain mulesing-vapaata villaa. Lue lisää lampaidemme hyvinvoinnista täältä.

Erityistä juuri tässä tuotteessa: Ekologinen merinovillamme tulee Argentiinasta ja se on läpikäynyt 16-tuntinen entsyymikäsittelyn tanskalaisella värjäämöllämme. Siellä käytämme vain iho- ja ympäristöystävällisiä menetelmiä. Prosessissa ei käytetä haitallisia kemikaaleja, raskasmetalleja tai Superwash-käsittelyä (kloorikäsittely) ja lopputuloksena on turvallinen ja pehmeä tuote.

Sopii hyvin: Viileiden päivien lämmikkeeksi. Villan erityisominaisuuksien ansiosta tämä kypärämyssy on erityisen hyvä ulkokäyttöön, olipa sitten kyseessä päiväunet vaunuissa tai leikit puistossa. Villa säätelee kehon lämpötilaa ympäröivän lämpötilan mukaan ja voi sitoa itseensä kosteutta jopa 33 prosenttia omasta painostaan. Lapselle tämä tarkoittaa, että DILLING-kypärämyssy pitää lapsen kuivana ja lämpimänä leikkien ja päiväunien aikana ja niiden jälkeen.

Tuotteen sertifikaatit:

Kaikki DILLINGin ekologinen villa ja puuvilla on GOTS-sertifioitua. Tästä näet sertifikaatin.

Me DILLINGillä haluamme tuotteidemme olevan Joutsenmerkittyjä, sillä Joutsenmerkin vaatimukset väriaineille ja kemikaaleille ovat tiukemmat kuin GOTSilla.

GOTS sallii raskasmetallien ja väriaineiden käytön rajoitetusti, kun värjätään sinisellä, vihreällä tai turkoosilla.

Täältä löydät tietoa eri ympäristömerkeistä ja niiden kriteereistä: Opas ympäristömerkkiviidakkoon.

 

Hoito- ja pesuohjeet merinovillalle:

Villatuote on konepestävä, kunhan käytät 30 asteista villanpesuohjelmaa ja villalle tarkoitettua villanpesuainetta.

Villaa voi pestä myös käsin, mutta tällöin sitä ei saa jättää valuvan märäksi, vaan ylimääräinen vesi on puristettava pois.

Jotta villavaatteesi säilyvät hyvänä, pese ne käytön jälkeen siten, että niillä on aikaa kuivua kunnolla. Pesun jälkeen vaatteet voi pakata ilmatiiviiseen pussiin ja pimeään tilaan pitkäaikaisempaa säilytystä varten.
 DILLING VILLANPESUAINE 500 ML

 DILLING VILLANPESUAINE 500 ML
 

Laatukuvaus


 

 
 

EKOLOGINEN RIBBINEULOTTU MERINOVILLA

Ribbineulottu merinovillamme on sinulle, joka haluat kevyen ja ilmavan materiaalin trendikkäässä mallissa. Villan laatu on ekologista, mutta neulostekniikka erottaa sen alkuperäisestä ekologisesta villasta. Ribbineulos on neulottu 4/2 rib-neuloksella, mikä antaa kankaalle upean rakenteen. Tämä tekee materiaalista kaikista villalaaduistamme joustavimman.

Ribbineulottu villamme on käynyt läpi "naturetexx plasma"-käsittelyn. Tämä plasmakäsittely tekee villasta todella pehmeän ja helposti pestävän. Villakuitu on raakaa, tai toisin sanoen käsittelemätöntä ja näin voidaan säilyttää villan luonnolliset ominaisuudet eristää, sitoa kosteutta ja suojata hikoilulta.

Suosittelemme, että ribbineulottu villa pestään 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.
Lue lisää... Ribbineulottu villamme on käynyt läpi "naturetexx plasma"-käsittelyn. Tämä plasmakäsittely tekee villasta todella pehmeän ja helposti pestävän. Villakuitu on raakaa, tai toisin sanoen käsittelemätöntä ja näin voidaan säilyttää villan luonnolliset ominaisuudet eristää, sitoa kosteutta ja suojata hikoilulta.

Suosittelemme, että ribbineulottu villa pestään 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.

 

Mittataulukko


TÄMÄN TUOTTEEN MITTATAULUKKO


Koko Ikä Ympärysmitta
(CM)
62/74 2-9 kuukautta 38-48
80/92 9-24 kuukautta 48-52
98/128 3-8 vuotta 50-54


TÄMÄN TUOTTEEN MITTATAULUKKO

Kirjoita arvostelu

Kirjoita kommentti.