Kit Borne

Kit Borne Kit Borne

Kit Borne, raskaana ja kohta kolmen lapsen äiti, arvostaa sekä omissa että myös lastensa vaatteissa laatua ja kestävyyttä.
Suurkaupungissa asuvana opettajana ja freelance-valokuvaajana hän kiinnittää huomionsa vaatteiden helppouteen ja mukavuuteen, mutta niiden tulee samalla kestää käyttöä pitkään.


Kotona ollessamme voimme olla iloisia saadessamme pukeutua DILLINGin vaatteisiin. Heidän villa- ja puuvillavaatteet ovat erinomaista laatua ja kestävät käytössä, ja niitä on myös helppo yhdistää muiden mallistojen asuihin. Molemmat tyttäreni potkivat aina peittonsa pois öisin, joten viileään aikaan he nukkuvat aina DILLINGin villa-asuissa, ja keväällä ja syksyllä villa-asut ovat mainioita alusasuina ja ne helppo yhdistää muihin vaatteisiin. Kesällä on miellyttävä pukeutua pehmeisiin puuvillamalliston asuihin, jotka ovat ihania päällä. Meillä on jo puuvillaiset pienet yöpuvut odottamassa uutta perheenjäsentämme.

Yksi parhaista asioista äitinä olemisessa on mahdollisuus nähdä asiat pienen lapsen silmin leikeissä tai kun voin kokea heidän ”ensimmäiset asiansa”. Ensimmäisen hymyn, ensimmäisen sanan, ensimmäiset askeleet, ensimmäisen pyörällä ajon ilman apupyöriä tai mahdollisuuden olla antamassa hali, silloin kun he silmät kyynelissä kertovat, etteivät halua koskaan kasvaa aikuisiksi, sillä he eivät halua lähteä luotamme. Nämä kaikki ovat suurimpia lahjoja, joita äitinä olemisessa voi kokea.

Äitiys merkitsee minulle kovin paljon ja olen hyvin laatutietoinen ostaessani lapsilleni vaatteita. Mielestäni on tärkeää, että vaatteita voi käyttää arjessa ja leikeissä, ja niiden tulee olla kestäviä ja hyvistä materiaalista valmistettuja.


Kit Borne  
Kit Borne
 
Kit Borne

 


Aikaisemmista raskauksista poiketen, emme ole tällä kertaa halunneet tietää ennakkoon tämän sisälläni kasvavan pikkuihmisen sukupuolta. Yhteistä kaikille raskauksilleni on kuitenkin se, että jatkan DILLINGin tuotteiden käyttöä raskauden ajan ja sen jälkeen. Villatopit lämmittävät ihanasti pyöreää vatsaani ja pidän itseni mukavan lämpimänä, kun synnytyksen jälkeen aloitan imetyksen. Valitsen vain yleensä yhtä kokoa isomman.

Kit Borne 31 vuotta.


Kit Borne

Kit Borne