Hoito ja korjaus

Hoito-opas


Ensimmäinen askel vaatteiden pitkäikäisyyteen on asianmukainen hoito. Sijoittamalla ajattomiin, korkealaatuisiin tuotteisiin ja huolehtimalla vaatteistasi voit vähentää kulutusta ja siten ilmaston kuormitusta.

Meillä on kaksi mallistoa vuodessa ja useita pysyviä mallistoja, joten pyrimme aina suunnittelemaan ajattomia vaatteita, joita voit säilyttää vuosia. Meillä on yli sadan vuoden kokemus alaltamme, ja luomme luonnonmukaisista ja luonnollisista materiaaleista valmistettuja, pitkäikäisiä vaatteita.

Varastointi:

Aseta villavaatteet tasaisesti kuivumaan ja säilytä niitä viikaten ja pinoten ne siististi kaappiin tai laatikkoon. Tämä auttaa välttämään venymistä. Jos aiot säilyttää neuleita kesällä, suosittelemme lukemaan täältä oppaamme vaatekoiden välttämiseksi.

Pesu ja kuivaus:

Merinovillasta valmistetut vaatteet vaativat vähemmän pesua, sillä ne eivät kerää hajuja ja ovat luonnostaan antibakteerisia. Tästä syystä suosittelemme välttämään liian tiheitä pesukertoja ja pesemällä vain välttämättömään tarpeeseen. Hyödynnä merinovillan hämmästyttäviä itsepuhdistavia ominaisuuksia ja tuuleta vaatteesi raikkaan tunteen palauttamiseksi. Jos sinun on pakko pestä, tässä on nopea pesuopas:

- Konepesu villa-asetuksella 30 asteessa
- Käsinpesu
- Käytä villanpesuainettaNukkaantuminen:

Luonnonmateriaaleilla, kuten villalla, on taipumus tuottaa ylimääräistä villaa, joka tunnetaan myös nimellä nukkaantuminen. Se on väistämätöntä, kun käytät käsittelemättömiä luonnonmateriaaleja. On kuitenkin olemassa useita tapoja poistaa ylimääräinen nukka varovasti ja helposti. Harjaa pinta vain varovasti harjalla tai kammalla.

Korjaus:

Vaatteet ovat sijoitus. Jos sinulla käy huono onni, ja DILLING-vaatteeseesi tulee reikä, vaatteen käyttöikää voi monesti pidentää pienellä korjauksella. Siksi tarjoamme pieniä, erivärisiä ja eri materiaaleista valmistettuja paikkoja, joilla voit helposti korjata vaatteesi. Jos tarvitset paikkaa, ota yhteyttä asiakaspalveluun osoitteessa asiakaspalvelu@dilling.fi

Katso korjausoppaastamme, miten voit käyttää paikkoja tai korjata vaatteet tarkoituksellisen näkyvällä korjausompeleella.

Anna se eteenpäin:

Kun sinulla ei ole enää käyttöä vaatteillesi, anna ne eteenpäin jollekin toiselle. Vaatteen valmistamiseen kuluu paljon aikaa, käsiä ja resursseja, ja lahjoittamalla annat ei-toivotuille vaatteillesi uuden elämän. Tähän on monia tapoja. Voit luovuttaa vauvan- ja lastenvaatteet seuraavalle sukupolvelle tai ystäville. Toinen vaihtoehto on lahjoittaa vaatteet hyväntekeväisyyteen, jotta muut voivat hyötyä niiden käytöstä.