Miksi DILLINGin ekologiset alusvaatteet?

 • Käytämme ekologista lankaa aina kun mahdollista
 • Alusvaatteet käsitellään Joutsenmerkityllä värjäämöllä – ilman haitallisia kemikaaleja. Näin saadaan uskomattoman puhtaita tuotteita. Ekologiset materiaalit ovat vain osa valmistusprosessia, mikä tuottajilta usein unohtuu
 • Jo yli 100 vuotta intohimolla valmistettuja alusvaatteita
 • Ostat suoraan meiltä – ilman turhia välikäsiä

Keitä me olemme.


Yli 100 vuotta sitten perustettiin Anky A/S, emoyhtiö DILLINGin takana. Andreas Bertelsen myi tuolloin vaimonsa Minen ompelemia alusvaatteita. Heidän poikansa Oswald H. Bertelsen otti yhtiön ohjat käsiinsä vuonna 1943 ja uudisti mallistoa, tuoden myyntiin myös puuvillaisia aluspaitoja ja -housuja. Tällä tiellä DILLING on edelleen.

Tuotteiden korkea laatu on aina ollut meille tärkeää. Alusvaatteiden tulee kestää toistuvissa pesuissa. Alusvaatteet ovat myös kosketuksissa ihon kanssa enemmän kuin muut vaatteet. Meidän näkökulmastamme alusvaatteiden tulee olla ensisijaisesti miellyttäviä käyttää, mutta myös iho- ja ympäristöystävällisiä, sekä parasta mahdollista laatua. Siksi olemme ajan saatossa erikoistuneet puhtaaseen tuotantoon ja sertifioineet ekologiset materiaalimme. Tuloksena ovat laadukkaat alusvaatteet, joissa yhdistyy aito kunnioitus ympäristöä ja kuluttajaa kohtaan.

Tänä päivänä DILLINGiä luotsaa eteenpäin jo neljäs sukupolvi Morten DILLINGIN johdolla. Yritys työllistää 330 henkilöä kolmessa eri maassa.

 

DILLING on perheyritys jo neljännessä sukupolvessa

 

Mitä me teemme.


Valmistamme laajan valikoiman sertifioituja ekologisia alusvaatteita. Laadunvarmistus kattaa koko tuotantoketjumme, varmistaen puhtaan tekstiilituotannon korkeiden kriteerien täyttymisen. Ostimme vuonna 1991 Tanskan vanhimman mutta myös moderneimman värjäämön. Värjäämöllä ei käytetä lainkaan haitallisia kemikaaleja, ja ympäristöystävällinen entsyymikäsittely hoitaa ja tekee vaatteista entistä pehmeämpiä ja kestävämpiä. Vaatteet myös säilyttävät muotonsa toistuvissa pesuissa. Vuonna 2010 DILLINGille myönnettiin Pohjoismainen ympäristömerkki – Joutsenmerkki. Tämän edellyksenä on, että tuotteet täyttävät tiukat ympäristövaatimukset muun muassa kemikaalien suhteen. Käytännössä tämä tarkoittaa, että jätevesi on tutkittava useita kertoja vuodessa. Varmistaakseen kestävän kehityksen DILLING on keskittänyt tuotantonsa EU:n sisälle – Tanskaan, Saksaan ja Liettuaan.

 

 

 

Mitä sinä saat.

 

 • Korkealaatuisia ekologisia alusvaatteita kohtuuhintaan.
  Myymme vain verkossa, mikä mahdollistaa alusvaatteiden ostamisen kohtuullisen hintaan suoraan tuotannostamme. Kaikki turhat välikädet on jätetty pois.
  Suoraan valmistajalta
 • Ympäristösertifikaatit
  Materiaalimme ja tuotantomme on sertifioitu Joutsenmerkin ja GOTS:in (Global Organic Textile Standard) ympäristövaatimusten mukaisesti.
 • Puhdasta tekstiilituotantoa Euroopassa
  Lyhyet etäisyydet ja kontrolloidut tuotanto-olosuhteet varmistavat, että saamasi tuotteet ovat ympäristö- ja ihoystävällisiä.
 • Vastuullinen, ei tyhjiä lupauksia
  Meille ekologisuus ja puhdas tuotanto ei ole mikään trendi vaan tapa toimia. Otamme vastuun vakavasti: ympäristöstä, yhteistyökumppaneista ja kaikesta mitä valmistamme.
 • Toimiva asiakaspalvelu
  Vastaamme puheluihin ja sähköposteihin ma-pe klo 9-16. Olethan yhteydessä aina kun tulee kysyttävää tai haluat antaa palautetta.
 • Alusvaatteiden valmistusta yli 100 vuoden kokemuksella
  Muoti muuttuu, mutta yksi asiaa pysyy ennallaan: tuntemus siitä kuinka valmistetaan hyvin istuvia, ihoystävällisiä ja miellyttäviä alusvaatteita.
 • Alusvaatteita koko perheelle
  DILLINGiltä löydät merinovillaiset ja puuvillaiset alusvaatteet naisille, miehille, lapsille ja vauvoille.