Merinovillaiset alusvaatteet

Ekologiset merinovillaiset vaatteemme on valmistettu vain ja ainoastaan parhaista kuiduista. Merinovillamme tulee Patagoniasta. On tutkittu, että nämä kuidut ovat parempia laadultaan kuin mitkään muut merinokuidut, ja sopivat siksi hyvin korkealaatuisten pehmeiden vaatteiden materiaaliksi. Tämän tyyppistä villaa hankitaan vain valikoitujen valmistajien ja myyjien kautta, mikä myös osaltaan varmistaa kuitujen laadukkuuden.

Merinovillatuotteet tuntuvat ihanan pehmeiltä ja miellyttäviltä ihoa vasten. Tuotannossa villan kutittava ominaisuus poistetaan ympäristöystävällisellä 16 tuntia kestävällä entsyymikäsittelyllä. Tämä tekee villan erityisen pehmeäksi. Kiitos tämän ominaisuuden, tuotteet sopivat myös allergikoille.

Pidämme luonnollisesti jatkuvasti silmällä kuitujen ympäristöystävällisyyttä ja tuotantoeläinten suojelua – kaikkien tuotteiden osalta. Siksi olemme valinneet villan, jonka valmistuksessa ei tehdä mulesing-leikkauksia. Mulesing-leikkauksessa lampailta poistetaan peräaukon kohdalta nahkaa ja villaa. Toimepide tehdään ilman puudutusta, ja sillä pyritään estämään loiskärpästen aiheuttamat vaivat.

Ekologisen merinovillan tarjoamat hyödyt ovat todettavissa hyvin nopeasti. Kuidut lämmittävät kehoa kylminä talvipäivinä, pitäen hikoilun aiheuttaman kosteuden pois iholta. Näin kehon lämmönsäätely toimii luonnollisesti. Villa ei myöskään tunnu märältä, vaikka kosteutta olisi jopa 33 % sen omasta painosta. Melko paksujen villakuitujen ansiosta vaatteet ovat miellyttäviä pitää päällä, myös keväällä ja syksyllä.

Villa kutistuu maksimissaan kolme prosenttia. Vaatteet voi pestä enintään 30 asteessa, villaohjelmalla. Pesussa tulee käyttää villanpesuainetta. Vaatteita ei voi kuivattaa kuivausrummussa. Merinovillavaatteet eivät myöskään kestä silitystä.


Merinovillavaatteet koko perheelle