EKOLOGINEN PUUVILLA”Sen jälkeen, kun keväällä aloin käyttämään alusvaatteitanne, minulla ei ole ollut yhtään allergista reaktiota. Voin hikoilla alusvaatteissani ilman, että saan punaisia jälkiä saumoista. Tämä oli minulle aiemmin suuri haaste.”
Ann-Lise

 
Kun puet vauvasi ekologiseen puuvillaamme, sinun ei tarvitse murehtia sen turvallisuudesta, vaikka vauvasi tykkäisi imeskellä hihansuuta. Vaatteita ei myöskään tarvitse pestä ennen käyttöä, koska valmistuksessa ei ole käytetty haitallisia kemikaaleja, jotka tulisi huuhdella pois.

Ekologiset puuvilla-alusvaatteemme on valmistettu GOTS-sertifioidusta puuvillasta ja ne käsitellään Tanskassa omalla ympäristöystävällisellä Joutsenmerkityllä värjäämöllämme. Puuvillatuotteet ovat olleet valikoimassamme jo vuodesta 1943 lähtien. Niinpä tänä päivänä myytävien tuotteiden taustalta löytyy paljon hienosäätöä ja vuosien kokemus.

Pitkävartinen ekologinen puuvilla viljellään ilman torjunta-aineita ja hyönteismyrkkyjä, jolloin lopputuloksena on korkealaatuinen ja ympäristöystävällinen tuote. Kun tämä yhdistetään puhtaaseen värjäysprosessiin, voimme tarjota sinulle ainutlaatuisen turvallisen tuotteen, joka sopii niin herkkäihoisille kuin allergikoille.

Ympäristöystävällisen entsyymikäsittelyn ansiosta tuotteemme säilyttävät muotonsa ja värinsä myös toistuvissa pesuissa, tietysti pesuohjeita noudattaen. Puuvillatuotteet kestävät kaikki lämpötilat, mutta 60 ° C saakka takaamme, että vaate säilyttää muotonsa ja värinsä ennallaan. Tuotteet kestävät myös rumpukuivauksen ja silityksen.


Haluaisitko tietää enemmän ekologisesta puuvillasta?

Ann-Lise jakaa kokemuksensa.

Ann-Lise on jo vuosien ajan kärsinyt alusvaatteiden aiheuttamista allergisista reaktioista. Hän on kokeillut eri vaihtoehtoja, mutta on todennut meidän ekologiset puuvilla-alusvaatteemme parhaiksi. Voit lukea hänen koko tarinansa alla olevasta linkistä.
Miksi ekologinen puuvilla?

Uskomme, että ekologiset puuvillatuotteet ovat parempi vaihtoehto - ympäristölle, tuotantoketjun työntekijöille ja etenkin sinulle, joka käytät niitä ihoasi vasten. Lue alla olevassa linkistä, miksi.