Christian Shamani & Mynte Lagoni

Christian Shamani & Mynte Lagoni


Christian Shamani on monien roolien mies; entinen ammattilaisjalkapalloilija, nykyinen malli ja uramies. Siksi hän myös valitsee sellaiset vaatteet, jotka sopivat arjen vaihteleviin tilanteisiin.

Olen entinen ammattilaisjalkapalloilija, ja vaikka nykyisin pelaankin vain puolitoistavuotiaan poikani kanssa, vaatteiden mukavuus on minulle todella tärkeää.

Voit kutsua minua mieheksi, jolla on monet saappaat täytettävänään. Työskentelen mallina, mindfullness-ohjaajana, tiiminvetäjänä ja fasilitaattorina ohjaamassa ihmisiä muuttamaan tietoisuuttaan, suhdetta itseensä ja elämäänsä.

Nautin DILLINGin klassisesta designista, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Pidän ekologisuutta myös suuressa arvossa ja DILLINGin tuotteet vetoavat elämäntyyliini. Ne sopivat asiakastapaamisiin mutta yhtä lailla myös päivittäiselle juoksulenkille. DILLING on tuotemerkki, josta minä, poikani ja vaimoni voimme nauttia jokapäiväisessä elämässämme – vastuullisesti valmistettuja ja mukavia vaatteita.


Christian Shamani & Mynte Lagoni
 
Christian Shamani & Mynte Lagoni

 

Tanssija, taiteilija ja äiti, Mynte Lagoni Shamanin arki on hyvin vaihtelevaa ja hän on usein liikkeessä. Tästä syystä hän arvostaa vaatteita, joita voi käyttää koko päivän ja erilaisissa aktiviteeteissa.


Christian Shamani & Mynte Lagoni


DILLINGin vaatteissa Mynteen vetoavat hengittävyys, lämmittävyys, laatu ja ajaton design.

Takana on 17 vuotta tanssijana, ja nyt nautin uusien tanssijoiden ohjaamisesta ja opettamisesta.

Esiintymisilavan olen vaihtanut kameraan, ja toimin nykyään valokuvaajana. Nautin, kun saan olla kameran toisella puolella.

Puolitoista vuotta sitten minusta tuli äiti pojalleni Atlakselle. Päätin jäädä kotiin, kunnes poikani aloittaisi päiväkodissa. Minulle on tärkeää voida olla aktiivinen niin luovasti kuin fyysisestikin. Siksi DILLING on itsestään selvä valinta minulle. Ihoni saa hengittää heidän miellyttävissä materiaaleissa, mikä on tärkeää niin luonnonhelmassa Atlaksen kanssa leikkiessä kuin tanssitunneilla tai kuvauksissa sisällä ja ulkona. Arvostan vaatteita, jotka soveltuvat päivän moniin eri tilanteisiin, sillä olen aina liikkeellä eikä minulla ole aikaa vaihtaa vaatteita. Suorastaan rakastan DILLINGin laatua ja ajatonta designia.

Vastuullisen valmistuksen ansiosta myös koko perheemme saa nauttia näistä vaatteista.


Christian Shamani & Mynte Lagoni

Christian Shamani & Mynte Lagoni