Auringolta suojaavat vaatteet

Vaatteemme auttavat sinua suojaamaan ihosi kesäaikaan, jolloin on erityisen tärkeää suojata itsensä haitalliselta UV-säteilyltä.

UV-suojavaatteet on kehitetty suojaamaan ihoa entistä paremmin UV-säteilyltä. Vaatteissa on 50+ UV-suoja ja ne on valmistettu polyesteristä. Tuotteita löytyy vauvoille, lapsille, naisille ja miehille – niin uimiseen, kuin vapaa-aikaan.  

UV-suojavaatteiden kankaan kuidut ovat niin tiheäksi ommeltu, ettei auringon UV-säteily pysty läpäisemään kangasta, eikä täten pääse vaurioittamaan ihoa. Monet yritykset käyttävät extrakemikaaleja parantaakseen aurinkosuojaa. DILLING ei käytä näitä kemikaaleja. Ompelemme kankaan kuidut niin tiheiksi, että ne estävät jopa 98 % UV-säteilystä. Tästä syystä UV-suojavaatteet soveltuvat myös herkälle iholle.

UPF lyhenne tulee sanoista Ultraviolet Protection Factor. UPF kertoo kuinka paljon suojaa vaatteet antavat. UPF 50+ suojatusta vaatteesta pääsee läpi säteilyä keskimäärin vain 2 %.

DILLINGin UV-suojatuotteet on testattu monilla eri parametreilla – muun muassa 50+ suojavaatteet antavat suojan myös suuremmalta määrältä säteilyä. Vaatteet testattiin myös viiden pesun sekä kloori- ja suolavedessä uimisen jälkeen. Lisäksi testattiin tuotteen kestävyys rasituksessa niin, että henkilöllä oli kokoa liian pieni vaate. Oikean kokoisen vaatteen valitseminen on tärkeää, koska vain siten niiden ominaisuuksien säilyminen voidaan taata. DILLINGin kaikki testatut UV-suojavaatteet saivat testeissä parhaat mahdolliset tulokset.

Kun pesuohjeita noudatetaan, vaatteiden kutistumista tapahtuu harvoin. UV-suojatut vaatteet ovat konepestäviä, mutta niitä saa pestä maksimissaan 40 asteessa. Ne eivät myöskään kestä kuivausrumpua tai silitystä.

Lue lisää