Annelijn

Annelijn Annelijn

Annelijn, kahden lapsen äiti ja luova sielu, haluaa olla paras äiti lapsilleen ja läsnä niin emotionaalisesti kuin fyysisesti. Ihan alkuun DILLING-villavaatteissa häneen vetosi villan kyky säädellä kehon lämpötilaa, ja nyt hän ostaa villaa kaikkiin vuodenaikoihin.

Olen Annelijn, Maenin ja Dapperin äiti. Olemme nelihenkinen perhe ja asumme Amsterdamin kanavan kupeessa. Kokopäiväisen kotiäitiyden lisäksi aloitin itsenäisenä ammatinharjoittajana vuosi Maenin syntymästä. Itsenäisessä yrittäjyydessä on omat hyvät ja huonot puolensa. Saan paljon energiaa, kun voin olla tekemisissä muiden aikuisten kanssa, mutta erityisesti siitä, kun luovuus pääsee valloilleen, sillä olen hyvin esteettisesti suuntautunut ja aistin herkästi kaikki värit ja materiaalit. Villa tuntuu erittäin pehmeältä ja sillä on monia hyviä ominaisuuksia. Minulle alkuun tärkeintä oli, että voin olla vaatteissani liikkeessä koko päivän, niin äidin askareissa kuin luovissa harjoituksissani.


Annelijn
 
Annelijn

 


Valitsen tämän, joskus jopa kaoottisen elämäntyylini tietoisesti, koska haluan saada parhaat palat molemmista maailmoista – olla läsnä lapsilleni (antaa aikaa) ja olla äiti, jonka he ansaitsevat (emotionaalisesti). Kun Dapper syntyi, ostin ensimmäistä kertaa villapeittoja, koska olin lukenut villan kyvystä säädellä kehon lämpötilaa niin kylmissä kuin lämpimissä olosuhteissa. Kuuden kuukauden välein täydennän perheen villavaatevarastoa, ja ottaen huomioon kaiken mitä olen oppinut ja kokenut villasta sekä sen eduista, siitä on tullut korvaamaton vaatekaappimme varuste.


Annelijn Dapper